Kiwa Teknologisk Institutt søker leder innen materialteknologi med erfaring fra bygg/anlegg

Til å lede vår avdeling innen materialteknologi i Oslo søker vi en person med erfaring fra bygg og anleggsbransjen som har sterk faglig interesse innen betong og bygg. Stillingen vil ha en sentral rolle i forhold til styrking av selskapets satsning inn mot bygg og anleggsbransjen, og er en tverrfaglig og utfordrende stilling med stor påvirkningskraft. Du vil være en del av en større gruppe med spesialkompetanse innen overflate og maling, betongteknologi, stålteknologi og sveis.
Arbeidsområder
 • Arbeid og prosjektstyring innen betong, stål og bygningsrelaterte prosjekter 
 • Sentral rolle i videreutvikling av tjenestetilbud og satsning inn mot bygg og anleggsbransjen
 • Ledelse og daglig drift av avdeling med 10 dyktige medarbeidere med høy fagkompetanse
 • Utstrakt kundekontakt og salgsarbeid, samt aktivt arbeid mot bransjenettverk
 • Økonomi- og resultatansvar
I tillegg til å lede og organisere daglig drift forventes det at leder utfører egne fakturerbare oppdrag. Sentrale oppgaver vil være kvalitetssikring og rådgivning mot NS-EN 1090 «Utførelse av stålkonstruksjoner og aluminiumkonstruksjoner», tilstandskontroller, laboratorietesting og kvalitetssikring innen byggeprosjekter i betong.

Kvalifikasjoner og erfaring
 • Høyere teknisk utdanning innen byggfag
 • Bred erfaring og nettverk fra bygg- og anleggsbransjen, herunder erfaring med betong (betong, betongkonstruksjoner, betongrehabilitering etc.)
 • Relevant ledererfaring
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk og engelsk
Personlige egenskaper
Vi tror du naturlig har et stort engasjement for faget, og kombinerer denne entusiasmen med gode samarbeids- og pedagogiske evner. Du er en dyktig team- og relasjonsbygger med et bredt faglig nettverk, og er kommersielt anlagt med et høyt markeds- og kundefokus. Du motiveres av å skape nye muligheter og har høy grad av gjennomføringsevne. Du er også trygg med prosjektstyring og har god økonomi- og forretningsforståelse.

Hvorfor Kiwa Teknologisk Institutt?

Vi tror at personen vi ser etter hovedsakelig motiveres av stillingens innhold, med de muligheter og ansvar som ligger i det å videreutvikle et spennende satsningsområde, hvor man jobber med faglig sterke kolleger samtidig som man får benyttet sine egne faglige ferdigheter i en operativ rolle. I tillegg vil vi fremheve følgende:
 • En sentral rolle og en karrieremulighet i et selskap i sterk utvikling og vekst 
 • Jobb i en velrenommert kompetansebedrift, med godt arbeidsmiljø og dyktige kolleger
 • Gode muligheter til å påvirke egen hverdag, familievennlig og fleksible arbeidsformer
 • Konkurransedyktige betingelser i en solid bedrift 
Stillingen rapporterer til direktør for forretningsområdet Laboratorietjenester. Det vil være utstrakt samarbeid med andre avdelinger internt i bedriften samt søsterselskaper i Norge for å kunne dra nytte av felles markedsmuligheter på en best mulig måte.

Har du spørsmål om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt. Vi ser frem til å motta din søknad!

Om selskapet:
Kiwa Teknologisk Institutt er en del av Kiwa konsernet, som med mer enn 4500 ansatte og aktivitet i mer enn 50 land er en ledende internasjonal leverandør innen testing, inspeksjon og sertifisering (TIC).
Kiwa Teknologisk Institutt har en spennende historie med dype røtter i norsk industri. Vi leverer tjenester innen sertifisering, testing, inspeksjon og kalibrering, samt kurs og rådgivning. Felles for våre tjenester er at de gjør bedrifter i stand til å møte de krav som marked og myndigheter stiller til kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet. Våre største kunder er ledende innen bransjer som luft- og romfart, olje, gass og energi, produksjon, infrastruktur, transport og telekom. Selskapet er i vekst og i Norge er vi ca 200 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Kongsberg, Stavanger, Bergen, Haugesund og Trondheim.