Head of UX & Design - Aller Media AS

Aller Media AS konsern er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca 1,8 milliarder kroner. Vi er et innovativt, multimedialt mediekonsern som omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK, SOL og Dinside. Utover medievirksomheten har Aller Media investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f.eks Hyper, Redink, OMG og NVFT.
Selskapet eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.
Et av Norges største medieselskaper, Aller Media AS, søker nå en fremtidsrettet og ambisiøs person til å lede sin UX & Design-avdeling. En av de mest sentrale oppgavene vil være å bidra til at selskapet lager landets beste redaksjonelle og kommersielle produkter og tjenester som skalerer til alle nettstedene i Aller Media, samt å videreutvikle det interne fagmiljøet innen UX og design til å bli Norges beste. Tar du utfordringen med å utvikle et satsningsområde i et innovativt konsern med en sterk produktportefølje og en lang suksessfull historie?

Du skal bidra i tverrfaglige prosjekter med hovedansvaret for design og UX. Vårt mål er å gi våre brukere, lesere og annonsører en god opplevelse gjennom våre produkter, tjenester og leveranser. Det krever et konsistent og tydelig design på tvers av våre merkevarer. Rollen skal kvalitetssikre dette.

Du skal videreutvikle og styrke fagmiljøet og kulturen i designavdelingen. Du vil også være sentral i samarbeidet mellom designere og utviklere, i tillegg til å dele kunnskap og erfaring med øvrige avdelinger og redaksjoner i konsernet.

Vi ser etter deg som elsker å motivere og lede dine kollegaer til å levere sitt absolutt beste. Har du relevant utdanning og erfaring som designer, kreativ leder eller tilsvarende? Kanskje erfaring fra redaksjonelle miljøer? Er du også teknisk anlagt og brenner for å finne de beste designprosessene? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Jonas (93 24 21 33) eller Thea (90 20 69 70). For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk ". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad. Søknadsfrist: 21. mai