Key Account Manager – IFS

IFS develops and delivers enterprise software for customers around the world who manufacture and distribute goods, maintain assets, and manage service-focused operations. The industry expertise of our people and solutions, together with commitment to our customers, has made us a recognized leader and the most recommended supplier in our sector. Our team of 3,300 employees supports more than one million users worldwide from a network of local offices and through our growing ecosystem of partners.
Drives du av å bygge langvarige og gode kundeforhold? Er du en som kommuniserer godt og har gode presentasjonsegenskaper? Evner du å utvikle gode kunderelasjoner, gjennom strukturert og organisert arbeid? Evner du å skape lojale og fornøyde kunder ved å kommunisere reell kundeverdi? Da kan du være den personen vi ser etter!

Som Key Account Manager hos IFS vil du ha ansvar for å etablere, bygge og vedlikeholde kunderelasjoner innenfor virksomhetsområdet Infrastructure. Du vil jobbe med å videreutvikle allerede eksisterende kunder i hele Skandinavia. I tillegg vil du være ansvarlig for å utvikle, forhandle og følge opp kundekontrakter. Som Key Account Manager vil du også delta aktivt i utarbeidelsen og gjennomføringen av selskapets kundestrategier og –planer i samarbeid med selskapets avdeling for Consulting.

Rollen vil være en del av IFS sitt norske kontor i Asker, men noe reising må påregnes da IFS sine kunder er lokalisert i hele Skandinavia.

Bakgrunn og kvalifikasjoner:
 • Relevant høyere utdannelse på minimum bachelornivå 
 • Flere års erfaring med komplekse salgsprosesser, og kan vise til gode salgsresultater
 • Gjerne erfaring med ERP-systemer og/eller tilsvarende programvare til mellomstore og større bedrifter
 • God erfaring med kontraktsforhandlinger, avklaring av beslutningsprosesser og kjøpssykluser hos kundene
 • Meget god evne til å generere pipeline og muligheter basert på samspill med ulike interessenter og beslutningstakere i eksisterende kundebase
 • Erfaring med å holde salgspresentasjoner på CxO nivå, og å bygge langsiktige relasjoner på dette nivået 
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, på ett skandinavisk språk (norsk, svensk eller dansk), samt evner å lede forhandlinger og salg på engelsk
Personlig egenskaper:
 • Ressurssterk og hardtarbeidende
 • Stor drivkraft og et ønske om å lykkes
 • Evner å skape trygghet og tillitt hos kunder og internt
 • Kommuniserer svært godt og er komfortabel med å ta strategiske diskusjoner med personer på alle nivåer i en organisasjon 
 • Genuin interesse for å bygge langsiktige og sterke kunderelasjoner for å skape gjentakende business 

IFS tilbyr:
IFS fremmer en sterk kultur for engasjement - til selskapet og til hverandre. De setter pris på deg som individ og de gir deg den friheten og ansvaret du trenger for at du skal ha en reell innvirkning på produktet, organisasjonen og IFS sin utvikling.

IFS er en stabil og moden skandinavisk organisasjon med internasjonal virksomhet, noe som gir deg muligheten til å samarbeide på tvers av mange grenser - faglig, geografisk og språklig. De gir deg muligheten til å vokse og utvikle deg som person, både i din profesjonelle rolle og i din karriere. Du vil møte varierende, interessante og utfordrende arbeidsoppgaver og prosjekter, samt samarbeide med kompetente og sosiale kollegaer og ledere i en organisasjon som setter kunden først.


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Arne Loktu på tlf. 91 13 14 14 eller Researcher Anette Øgaard. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk her". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp søknad og CV.

Søknadsfrist: Snarest