Rådgiver - Leietakerrådgivning

Akershus Eiendom AS (e. 1992) er med sine 35 ansatte Norges ledende rådgiver innen næringseiendom. Vi leverer tjenester innen transaksjoner, utleie, analyse, verdivurdering, handel og leietakerrådgivning. Selskapet omsatte i 2015 for kr. 152 mill. og hadde et resultat før skatt på ca. kr. 50 mill. Siden 2001 har Akershus Eiendom vært eksklusiv alliansepartner i Norge med Jones Lang LaSalle (JLL), som med sine mer enn 60 000 ansatte er en av verdens ledende næringseiendomsrådgivere.
Avdeling for leietakerrådgivning hos Akershus Eiendom består av tre ansatte, som sammen med analyseavdelingen og JLL, bistår leietakere av næringseiendom i alle eiendomsrelaterte utfordringer. Hovedsakelig ved anskaffelse av nye lokaler. Våre oppdragsgivere består av ledelsen i større norske og internasjonale selskaper, med høye krav til oss som rådgivere og prosjektledere.
 
En av avdelingens ansatte går over i ny stilling internt i selskapet, og vi søker i den forbindelse hennes erstatter. Vi ønsker en uredd relasjonsbygger med høy arbeidskapasitet og erfaring med systematisk arbeid med kunder, gjerne som konsulent eller jurist. Bransjeerfaring vil selvfølgelig være en fordel, men vi oppfordrer personer med annen kunderelatert bakgrunn å søke. Ideelt har du 5-10 års arbeidserfaring. Det forventes at du har meget gode språkkunnskaper, spesielt engelsk som brukes daglig i dialog med kunder og JLL, samt at du behersker MS Office godt.
 
Vi tilbyr utfordrende og interessante arbeidsoppgaver i et av bransjens mest kompetente og hyggelige miljøer.
 
Ønsket tiltredelse er så raskt som mulig, men senest våren 2017.
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Kristian Lennertzen på tlf. 916 16 073 eller Researcher Nathalie Smulders på tlf. 470 83 841. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad.

Søknadsfrist: Mandag 28. november 2016. Søknader behandles fortløpende.