Kopper med capus logo i fokus, folk på seminar i bakgrunn

Om oss

Capus leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Kundeporteføljen representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.
ISO

Kvalitet

Capus er sertifisert i
ISO 9001:2015
Ledelsessystem for kvalitet

Vårt kvalitetssikringssystem er satt sammen for å sikre at våre oppdragsgivere får den tjenesten og/eller det produktet de forventer. Denne kundeorienteringen er forankret i Capus sin ledelsesfilosofi. Vår metodikk er en kombinasjon av solid erfaring og faglig forankring.

Capus er sertifisert på mange ulike profilanalyseverktøy. Vi benytter blant cut-e, som tilbyr et bredt spekter av kvalitetssikrede og innovative tester og kartleggingsverktøy.

Capus - verdiskapende rekruttering

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av landets største Research-avdelinger og et dedikert
Bid & Marketing-team.


ÅPEN - TRYGG - VARIG

Capus sine kjerneverdier setter standarden for vår virksomhet og kultur. 
I møte med oss, vil du alltid oppleve profesjonalitet og åpenhet. Vi utvikler oss kontinuerlig for å utfordre oss selv, bransjen og våre relasjoner. 
  
Capus ønsker å være en foregangsbedrift innen etikk. Vi tar ansvar for din sikkerhet og alle kan føle seg trygge i sin relasjon til oss. 
 

Capus er din langsiktige partner.


Styret: 
Capus har et strategisk og kompetent styre med aktivt eierskap.
Styrets leder: Widar Salbuvik
Styremedlem: Ragnvald T. Blindheim
Styremedlem: Bente Mejdell

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?