Godtlevert og Adams matkasse søker en dyktig front-end utvikler Direkte til søknad


Søknadsfrist: Utløpt

Vi ser etter en person som er rå på JavaScript front-end utvikling og som har en entreprenørskapsinnstilling. Dersom du føler disse egenskapene gjelder for deg, vil vi gjerne ha deg med i vårt team.

Beskriver dette deg?
  • Dyktig javascript front-end utvikler, som er rå på UX
  • Liker å gjøre avanserte løsninger brukervennlige
  • Praktisk, nysgjerrig og innovativ
  • Uavhengig, disiplinert og strukturert
  • Har bygget større plattformer eller prosjekter i JavaScript-rammeverk som angular eller react.js/redux, og node.js
  • Kjennskap til git, html, scss
Da er du den vi ser etter! Du vil lede vår tekniske front-end satsning og jobbe tett med noen av de beste front- end konsulentene i Oslo. Vi jobber i korte sprinter, med små leveranser og klare kortsiktige og langsiktige mål.

Hos oss får du en fleksibel jobb i et hyggelig og dedikert team. Vi har flotte lokaler på matmekka Vulkan i Oslo. I tillegg til alt annet som hører til det å jobbe i et early-stage teknologifirma.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Bjørn Gjølme (tlf. 22 94 11 06). 

Vi ser frem til å lese din søknad! Har du en stilig portefølje? Da vil vi gjerne se den. 

Direkte til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Bjørn Gjølme

Daglig leder / PartnerStillingstittel: Front-end utvikler

Godtlevert.no AS og Adams Matkasse AS slår seg sammen og blir størst i Norge på nettmat, med en omsetning på over 700 millioner kroner. Selskapene tilbyr mat og oppskrifter levert på døren bestående av rene, ferske råvarer, og kommer til å utvide sortiment og tjeneste i tiden som kommer. Selskapene samarbeider med noen av de beste matleverandørene i Norge, og kjøper blant annet kjøttproduktene direkte fra nøye utvalgte kjøttleverandører. De stiller strenge krav til sine leverandører, enten det er Ola på Toten eller Gianluca på Sicilia. Godtlevert og Adams skal eksistere som konkurrerende brand og også lansere flere andre spennende konsepter.

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

 

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

© 2018 Capus AS

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?