Brenner du for gode kundeopplevelser? ItumX søker UX- designere Direkte til søknad


Søknadsfrist: Utløpt

Som ansatt i ItumX vil du få anledning til å jobbe med store, spennende kunder og kjente merkevarer. Våre kunder kjennetegnes ved at websiden er forretningskritisk og en vesentlig kanal for inntekter. Derfor har de valgt markedets kraftigste markedsføringsplattform, Sitecore, og Norges ledende leverandør av Sitecore-tjenester

Vi søker deg som er rå på UX- design, og som brenner for gode kundeopplevelser. Er du i tillegg oppdatert på designtrender, ønsker vi å høre fra deg.
 
Beskriver dette deg?
  • Rå innen UX og brenner for gode kundeopplevelser
  • God kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Erfaring med responsivt design, universell utforming og SEO
  • Gode samarbeidsevner og evne til å ta initiativ 
Er du opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med andre? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Arbeidssted vil være ved våre kontorer i Kongsberg eller Oslo.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Bjørn Gjølme tlf. 916 55 619 eller Vivi Bull Svarva tlf. 99 00 16 70. 

Direkte til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Bjørn Gjølme

Daglig leder / Partner



Stillingstittel: Senior UX- designer

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

 

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

© 2018 Capus AS

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?