Er du god på .Net og ønsker å jobbe fullstack?


Søknadsfrist: Utløpt


Vi søker deg som har erfaring som webutvikler fra både backend og frontend, og har tilegnet deg bred erfaring fra ulike prosjekter.

Som webutvikler vil du jobbe med webløsninger for våre kunder. Hovedoppgavene vil være implementering mot CMS (Sitecore) i tett samarbeid med våre designere, UX-designere, frontend-utviklere og øvrige backend-utviklere. 

Beskriver dette deg?
  • Relevant arbeidserfaring som webutvikler (frontend og backend)
  • God kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Erfaring med CMS-systemer. Det er et stort pluss om du har kjennskap til Sitecore eller Umbraco, men også andre .Net-baserte CMS-systemer, som Episerver, er relevant
  • Erfaring med .Net, MVC, Entity Framework er ønskelig.
  • God kompetanse innen HTML, Javascript og CSS
  • God kompetanse og erfaring med responsivt design, universell utforming og SEO
  • Gode samarbeidsevner og initiativrik

Er du i tillegg opptatt av å nå gode resultater samtidig som du er løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst. 

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Arbeidssted vil være ved våre kontorer i Kongsberg eller Oslo.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Bjørn Gjølme tlf. 916 55 619 eller Ingrid Syrstadeng tlf. 480 63 377 / is@capus.no.

 
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Fullstack webutvikler

Vi er Norges ledende leverandører av Sitecore webløsninger. Vi jobber med spennende prosjekter for kunder som har store ambisjoner for webløsningen sin.
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Profilbilde: Bjoern Gjoelme

Bjørn Gjølme

Daglig leder / Partner

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?