Er du en rå Sitecore backend-utvikler?


Søknadsfrist: Utløpt


Vi søker Senior Sitecore backend - utvikler til å inngå i vårt backendteam. Her vil du få anledning til å jobbe med Norges mest spennende Sitecore- prosjekter.

Som Senior Sitecore backend - utvikler i ItumX, vil oppgavene blant annet innebære implementering mot Sitecore i tett samarbeid med våre frontend- utviklere og øvrige backend- utviklere, samt utvikling av skreddersydd funksjonalitet, integrasjoner mot tredjepartssystemer, optimalisering av ytelse og løsningsdesign.
 
Beskriver dette deg?
  • Arbeidserfaring som utvikler og gjerne med Sitecore
  • God kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Gode ferdigheter innen programmering og databaser
  • Erfaring med .Net, MVC, Entity Framework, HTML, Javascript og CSS
  • Evne til å ta initiativ 

Er du opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med andre? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Bjørn Gjølme tlf. 916 55 619, epost bjorn.gjolme@capus.no eller Stine Jonassen tlf. 22 94 11 00, epost stine.jonassen@capus.no
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Senior Sitecore backend - utvikler

Vi er Norges ledende leverandører av Sitecore webløsninger. Vi jobber med spennende prosjekter for kunder som har store ambisjoner for webløsningen sin.
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Profilbilde: Bjoern Gjoelme

Bjørn Gjølme

Daglig leder / Partner

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?