Er du ItumX sin nye .Net- utvikler?


Søknadsfrist: Utløpt

Vi søker erfaren .Net-utvikler som kan inngå i vårt backend-team. Som backend-utvikler vil du jobbe med store, spennende prosjekter sammen med våre erfarne utviklere.

Du vil jobbe med webløsninger for våre kunder. Hovedoppgavene vil være implementering mot CMS (Sitecore) i tett samarbeid med våre frontend- utviklere og øvrige backend- utviklere, samt utvikling av skreddersydd funksjonalitet, integrasjon mot tredjepartssystemer, optimalisering av ytelse og løsningsdesign.
 
Beskriver dette deg?
  • Opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med teamet
  • Kjennskap til moderne webteknologi og webtrender
  • Relevant arbeidserfaring innen programmering og databaser
  • Erfaring med CMS-systemer, som Sitecore, Umbraco og Episerver
  • Erfaring med teknologier som .Net, MVC, JavaScript eller liknende
 
Er du opptatt av å nå gode resultater i samarbeid med andre? Er du i tillegg løsningsorientert og fleksibel? Da kan du være den vi leter etter.

I ItumX fokuserer vi kun på en ting: Å være Norges beste på Sitecore-leveranser. For kundene våre betyr det at de kan være sikre på at vi bruker all vår tid og energi på det fagområdet de kjøper av oss. For våre ansatte betyr det trygghet gjennom at vi har god lønnsomhet og vekst.

I ItumX er vi nøye med at medarbeiderne skal kunne ha et liv ved siden av jobben. Vi legger til rette for hjemmekontor, fleksibel arbeidsdag og mobilitet. Samtidig har vi svært gode pensjonsbetingelser og forsikringsordninger. Lønnsbetingelsene er konkurransedyktige.

Arbeidssted vil være ved våre kontorer i Kongsberg eller Oslo
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved daglig leder Bjørn Gjølme tlf. 916 55 619 eller Research Manager Karoline Uteng Fossum tlf. 91 13 14 14. For å vise din interesse, trykk ”søk her” og send oss din CV og et par ord om deg selv.
 
Ser frem til å høre fra deg!
 
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Senior .Net backend-utvikler

ItumX er Norges største leverandør av Sitecore-webløsninger, og vi er i rask vekst. Vi har de siste 12 månedene ansatt 10 medarbeidere. De neste 12 månedene sikter vi mot å ansette 15 nye. Vil du være med på laget?
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Profilbilde: Bjoern Gjoelme

Bjørn Gjølme

Daglig leder / Partner

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?