Devoteam Fornebu Consulting søker dyktige og engasjerte konsulenter til sitt tjenesteområde Gjennomføringsledelse


Søknadsfrist: Utløpt

Vi er inne i en spennende tid med digitalisering, nye teknologiske muligheter, og nye aktører bygd på helt nye forretningsmodeller, og som har endret samfunnet vi lever i. Endringer skjer i et stadig raskere tempo. Innovasjon, tilpasningsevne og endringsdyktighet har gått fra å være viktige konkurranseparametere til å bli viktige forutsetninger for å lykkes og overleve på sikt.
 
God ledelse gjennom endringsprosesser er utfordrende, men sentralt for at virksomhetene skal lykkes med å nå målene sine. Devoteam Fornebu Consulting har høy kompetanse på å lede små og store endringsprosesser, og på å hjelpe virksomhetene til å bli mer endringsdyktig. 
 
Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi trenger derfor flere dyktige og engasjerte rådgivere til vårt consulting miljø. Vil du være med på laget?
 
Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som er faglig sterk, motivert og engasjert til å bidra til at våre oppdragsgivere skal lykkes. Vi ser etter deg som er dyktig på å bidra til å få fram gode ideer, til å få eksperimentert og testet ut disse, og få satt de rette ideene ut i live enten ved å lansere noe nytt eller å endre på eksisterende. Vi ser etter deg som evner å tenke strategisk, og til å hjelpe våre oppdragsgivere med å velge riktig kurs, og samtidig dyktig på å bygge relasjoner og få ting til å skje. Vi ser etter deg som brenner for å skape forbedring, og synlige resultater. Og så ønsker vi at du byr på deg selv, og at du er engasjerende og motiverende for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell.
 
Synes du dette høres spennende ut? Ta kontakt med oss da vel.
 
Av kvalifikasjoner ønsker vi at du har:
  • Høyere utdannelse
  • Prosjektledererfaring
  • Erfaring med bruk av smidig arbeidsmetodikk, og gjerne en beste praksis prosjektmetodikk
  • Teknologisk forståelse
  • Er analytisk og nysgjerrig på å lære nye ting, men også løsningsorientert og dyktig til å bygge relasjoner, og få ting til å skje
  • Du må beherske et nordisk språk og engelsk, skriftlig og muntlig
 
Devoteam Fornebu Consulting er på jakt etter kollegaer med ulik bakgrunn, så uavhengig av om du har to eller ti års erfaring vil vi gjerne snakke med deg!
 
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Konsulent Management Consulting

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og virksomhetsrådgivning, relatert til utviklings- og endringsprosesser med IKT som sentralt virkemiddel. Vi er omkring 100 rådgivere i Norge og ca 4000 globalt. Vi holder til i nye lokaler i Kronprinsens gate 17. Les gjerne mer på www.devoteam.no
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Profilbilde: Bjoern Gjoelme

Bjørn Gjølme

Daglig leder / Partner

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?