Er du Devoteam Fornebu Consulting sin nye prosjektleder?


Søknadsfrist: Utløpt

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi trenger derfor flere dyktige og engasjerte prosjektledere til å lede prosjekter hos våre kunder. Vil du være med på laget?
 
Hos oss vil du jobbe i skjæringspunktet mellom forretning og IT, og bidra i gjennomføringen av viktige og synlige prosjekter hos våre kunder, som understøtter strategiske mål. De fleste av våre kunder er opptatt av korte ledetider fra ide til lansering, og foretrekker gjerne hyppige og løpende lanseringer. Likeså at viktige tilbakemeldinger og læring blir raskt hensyntatt og tilpasninger raskt implementert. Alt dette for å sikre god kvalitet på implementerte løsninger, fornøyde sluttbrukere og tidlig gevinstrealisering.
 
Som prosjektleder hos oss skal du bidra til å få til godt samspill mellom forretningen, linja og prosjektet. Du vil få jobbe på et strategisk nivå, tett på forretningsutvikling og IT. Du vil inngå i et kompetent fagmiljø som er kjent for stor driv og høy kundetilfredshet.

Kvalifikasjoner:
  • Høyere utdannelse
  • Konsulenterfaring er en fordel
  • Prosjektledererfaring
  • Erfaring med smidig arbeidsmetodikk (Scrum, Kanban e.l), og beste praksis prosjektmetodikk
  • Teknologiinteressert
  • Du må beherske et nordisk språk og engelsk, skriftlig og muntlig 
Personlige egenskaper:
Som konsulent i Devoteam Fornebu Consulting må du kunne håndtere en prosjekthverdag med høyt tempo. Du må kunne etablere tillitt hos kunden og sikre et effektivt samarbeid. Det er viktig at du evner å jobbe selvstendig og føler eierskap og ansvar for dine prosjekter, samtidig som du er en lagspiller som forstår betydningen av kunnskapsdeling.
 
Devoteam Fornebu Consulting er på jakt etter kollegaer med ulik bakgrunn, så uavhengig av om du har to eller ti års erfaring vil vi gjerne snakke med deg!
 
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Prosjektleder

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og virksomhetsrådgivning, relatert til utviklings- og endringsprosesser med IKT som sentralt virkemiddel. Vi er omkring 100 rådgivere i Norge og ca 4000 globalt. Vi holder til i nye lokaler i Kronprinsens gate 17. Les gjerne mer på www.devoteam.no
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?