Har du lyst til å jobbe som testutvikler?


Søknadsfrist: Utløpt

I SOCO har vi et sterkt fagmiljø med engasjerte konsulenter hvor kunnskapsdeling står høyt. Vi har et stort fokus på videreutvikling og kompetansebygging gjennom blant annet faglige kurs, seminarer, konferanser og sertifiseringer. Vi har tro på at hver enkelt har verdifull innsikt og kompetanse å bidra med. Brenner du for testfaget, er utvikler eller teknisk tester og opptatt av å holde deg oppdatert på trender? Da ønsker vi å ha deg med på laget.

Beskriver dette deg?
  • Erfaring med testautomatisering og/eller ytelsestester
  • Erfaring med automatiseringsverktøy, samt bygg- og release verktøy
  • Vet hvordan å jobbe i smidige utviklingsteam
  • Kjennskap til oppsett og vedlikehold av testrammeverk
  • Er kreativ, lærevillig og engasjert
  • Er løsningsorientert og pålitelig

Da er du den vi ser etter! I SOCO vil du få en offensiv og ambisiøs arbeidsgiver som jobber i prosjekter hos store, anerkjente kunder. Du vil få gode muligheter til å utvikle deg i et miljø som er opptatt av kompetansedeling og -bygging, og du vil være omgitt av noen av de dyktigste menneskene innen test i Norge, som vil hjelpe deg til å bli enda bedre.

Hos oss blir du møtt med en ja-mentalitet til faglig utvikling. Medarbeiderne i SOCO kjennetegnes ved fantastisk fagkompetanse, gode verdier og medmenneskelige egenskaper. Våre kjerneverdier engasjement, frihet og kløkt ligger til grunn for alle våre ansettelser.

Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Vivi (99 00 16 70) eller SOCO ved Niruban (99 39 81 37). For å søke på stillingen må du registrere CV og søknad via linken "Søk her".
 
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Testutvikler

SOCO er et nisjeselskap med fokus på software testing, heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere. Selskapet består i dag av over 35 engasjerte konsulenter med kontorer i Oslo. SOCO har solid lønnsomhet og har vunnet flere rammeavtaler innen privat og offentlig sektor. Great Place To Work har kåret SOCO til Norges beste arbeidsplass 2015 og 2016. I tillegg er vi stolte over å være ISTQB Platinum Partner.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?