Daglig leder - Bemann AS


Søknadsfrist: Snarest

Er du en entusiastisk leder som er dyktig på å motivere dine medarbeidere til å nå sine mål? Til å videreutvikle og drifte Bemann AS, et rekrutterings- og bemanningsselskap i vekst, søker vi en inspirerende og målrettet daglig leder.
 
Vi ser etter deg som er engasjert og som brenner for å skape gode kunderelasjoner. For å lykkes i rollen må du ha gode lederegenskaper og synes det er ekstra morsomt når vi lykkes sammen som et team. Du må ha stor arbeidskapasitet, være resultatorientert og strukturert. Vi ser for oss at du har relevant erfaring fra bemanning, salg og/eller prosjektledelse.
 
Hva blir din rolle?
  • Overordnet ansvar for bemannings- og rekrutteringstjenestene
  • Drift og videreutvikling av selskapet
  • Budsjett- og resultatansvar
  • Planlegge, utarbeide, implementere og følge opp handlingsplaner og strategier
  • Personalledelse og teamutvikling
  • Nært samarbeid med styret ha ansvar for utvikling av selskapet
  • Ansvaret for markedsføring og salg av våre tjenester
 
Du vil få ta del i et selskap preget av utvikling, vekst, høyt tempo og spennende muligheter. Vi har høye ambisjoner, og ser frem til at du vil utgjøre en sentral og synlig rolle i vår organisasjon.
 
Vi gleder oss til å lese din søknad og CV! Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Capus, ved Johannes (951 79 169) eller Anne (994 72 526), dersom du har spørsmål.
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Daglig leder

Bemann AS er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som har spesialisert innen facility management og montasje. Rett person på rett sted, til rett tid og med rett kunnskap og utstyr er Bemann sin visjon. Vi har levert dette konsistent over mange år til våre kunder. Dette har gjort Bemann AS til et rekrutterings- og bemanningsselskap i sterk vekst.
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?