Cloud System Manager - SATSELIXIA


Søknadsfrist: Utløpt

Hos oss finner du en genuin interesse for trening. Vi elsker trening! Ambisjonen er å spre treningsglede til alle vi møter, og å få hver enkelt til å kjenne på mestringsfølelsen - uavhengig av nivå. Som ansatt i SATSELIXIA, uansett hvilken stilling du har, så er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du er med på å hjelpe enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Det er dette som gjør at vi i SATSELIXIA trolig har en hyggeligere og mer meningsfylt arbeidshverdag enn mange andre.
 
Nå ønsker vi å styrke vår IT-avdeling og søker derfor en Cloud System Manager. Rollen vil ha helhetlig ansvar for våre skytjenester og videreutvikling av disse. SATSELIXA har i dag en stor løsning som kjører i Azure, og flere av våre løsninger skal ut i Azure miljøet. I tillegg har vi andre løsninger som potensielt kan kjøre i andre skytjenestemiljøer som Amazon og Google. Azure plattformen er svært viktig for flere av våre forretningskritiske løsninger, og vi har ambisjoner om å gjøre den enda mer sentral i tiden fremover.
 
Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Definere vår skystrategi, etablere en plan for gjennomføring og jobbe med våre utviklingspartnere slik at dette blir realisert.
  • Sikre at løsningen er satt opp mest mulig optimalt i henhold til sikkerhet, ønsket funksjonalitet/ytelse og vårt behov og kostnadsbilde.
 
Vi ser for oss at du har flere års erfaring innen bruk av skytjenesteløsninger, hvor en har vært igjennom alt fra oppsett, implementering/utvikling og forvaltning av løsninger. Om du har en sertifisering på fagområdet, er det absolutt en fordel. Videre er det viktig at du har erfaring fra prosjektledelse og håndtering av leverandører. Du er lidenskapelig opptatt av skytjenester, og har erfaring med smidig prosjektarbeid. Du er vant til høyt tempo og mange parallelle oppgaver som skal løses. Du er flink til å involvere andre og sikre forankring underveis i prosjektene.
 
Har du spørsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Jonas Rambæk tlf. tlf. 93 24 21 33 eller Vivi Bull Svarva tlf. 99 00 16 70.
 
Vi ser frem til å lese din søknad!
 
 
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Cloud System Manager

SATSELIXIA med sine 160 treningssentre er i dag Nordens ledende treningssenterkjede, og blant topp 5 i Europa. Med mer enn 8000 ansatte og 435 000 medlemmer har selskapet en helt unik posisjon i markedet. Selskapets visjon er å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden; Make the Nordic people healthier and happier.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?