Product Manager Mobile - SATSELIXIA


Søknadsfrist: Utløpt

Hos oss finner du en genuin interesse for trening. Vi elsker trening! Ambisjonen er å spre treningsglede til alle vi møter, og å få hver enkelt til å kjenne på mestringsfølelsen - uavhengig av nivå. Som ansatt i SATSELIXIA, uansett hvilken stilling du har, så er du med på å gjøre en samfunnsmessig viktig jobb. Du er med på å hjelpe enkeltmennesker til et bedre liv, til å realisere et mål, eller kanskje til å gjennomføre en drøm. Det er dette som gjør at vi i SATSELIXIA trolig har en hyggeligere og mer meningsfylt arbeidshverdag enn mange andre.
 
Nå ønsker vi å styrke vår Digitalavdeling og søker derfor en Product Manager Mobile. Rollen vil ha helhetlig ansvar for våre mobiler apper og videreutvikling av disse. SATSELIXA appen er et svært viktig verktøy for våre medlemmer og vi har ambisjoner om å gjøre den enda mer sentral i tiden fremover.
 
Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Definere vår appstrategi basert på brukerbehov, etablere en plan for gjennomføring og jobbe med våre utviklingspartnere slik at dette blir realisert.
  • Sikre at ny funksjonalitet blir implementert og lansert på best mulig måte, i samarbeid med vår kommersielle avdeling, driften og våre treningssentre.
  • Følge opp tilbakemeldinger fra ansatte/medlemmer og løpende prioritere hvilke saker som skal utvikles.
 
Vi ser for oss at du har noen års erfaring innen digital utvikling og prosjektledelse. Du brenner for gode brukeropplevelser i digitale kanaler og har erfaring med smidig prosjektarbeid, der kontinuerlig justering og forbedring er en del av arbeidet. Du er vant til høyt tempo og mange parallelle oppgaver som skal løses. Du er flink til å involvere andre og sikre forankring underveis i prosjektet.
 
Har du spørsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Jonas Rambæk tlf. tlf. 93 24 21 33 eller Vivi Bull Svarva tlf. 99 00 16 70.
 
Vi ser frem til å lese din søknad!
 
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Product Manager Mobile

SATSELIXIA med sine 160 treningssentre er i dag Nordens ledende treningssenterkjede, og blant topp 5 i Europa. Med mer enn 8000 ansatte og 435 000 medlemmer har selskapet en helt unik posisjon i markedet. Selskapets visjon er å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til mennesker i Norden; Make the Nordic people healthier and happier.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?