Controller


Søknadsfrist: Snarest

Et av Norges største medieselskaper, Aller Media AS, søker nå en nysgjerrig og trygg Controller til sitt team. Tar du utfordringen med å være en systematisk og uredd Controller i et innovativt konsern med en sterk produktportefølje og en lang, suksessfull historie?
 
Vår drømmekandidat:
  • God teknologi- og systemkompetanse
  • Utdanning innen økonomi/regnskap
  • Et par år relevant erfaring
  • Nysgjerrig, uredd, viljesterk og systematisk
  • Tør å utfordre rutiner og systemer
 
Sentralt for rollen er å utføre rapportering, avstemming, konsolidering og analyser for merkevarer som tilhører konsernet. For å lykkes i rollen må du ha god systemkunnskap og se på regnskap som styringsverktøy.
 
Økonomiavdelingen fører regnskap for 8 av konsernets selskap lokalt på Hasle. Dette inkluderer blant annet Aller Media AS, Dagbladet AS, Dagbladet Pluss AS og Scandinavia Online AS. I tillegg rapporter vi konsoliderte tall for det norske konsernet til Aller Holding i Danmark.
 
Vi ser frem til å lese din søknad og CV! Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Capus, ved Johannes (951 79 169) eller Anne (994 72 526), dersom du har spørsmål.
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Controller

Aller Media er det fjerde største medieselskapet i Norge med en omsetning på ca. 1,8 milliarder kroner. Aller Media konsern er et innovativt, multimedialt mediekonsern som omfatter kjente norske merkevarer som blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK og SOL. Utover medievirksomheten har selskapet investert i virksomheter med tilknytning til medieområdet som f. eks. Hyper, Redink, OMG og NVFT. Aller Media konsern eies av Aller Holding A/S og har søsterselskaper i Sverige, Danmark og Finland. Konsernet i Norge har totalt ca. 600 ansatte og holder til i attraktive lokaler på Hasle i Oslo.
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?