Salgsspesialist server, nettverk og lagring


Søknadsfrist: Snarest

Ingram Micro søker etter en dreven salgsspesialist på server, lagring, og nettverksløsninger.
 
Ingram Micro er en av de viktigste samarbeidspartnerne for Dell EMC i Norge, og ønsker å styrke kompetansen innenfor dette området. Som salgsspesialist på server, lagring og nettverk får du en nøkkelrolle i å utvikle Dell EMC porteføljen i Ingram Micro. For å lykkes i rollen trenger du å ha stor interesse for server, lagring og nettverks-løsninger. Videre må du ha et ønske om å holde deg oppdatert på området, og være proaktiv og selvstendig.
 
Ingram Micro er i kraftig vekst i Norge, og søker deg som har lyst til å være med å videreutvikle selskapet i Norge. Rollen vil rapportere i salgsorganisasjonen i Norge, men også være en del av en nordisk kompetanseorganisasjon innenfor server, lagring og nettverk.
 
Din rolle:
  • Eget kundeansvar – oppfølging og utvikling av spesifiserte kunder
  • Støtte øvrige i salgsteamet med oppsett og besvarelse av forespørsler/tilbud på produktområdet
  • Design/konfigurering av server og nettverk i produsentenes verktøy
  • Forvalte relasjon til produsentene
  • Inngå i nordisk Dell team 
Kompetanse og egenskaper:
  • Kommersielt anlagt og relasjonsbyggende
  • Teknisk kompetanse på produktområdet
  • Gjerne sertifisert på DELL ISG eller tilsvarende
  • Det er en fordel at du har erfaring fra og kunnskap om distribusjon fra distributør eller produsent
  • Nettverk til norske forhandlere/aktører innen området
Hva kan Ingram Micro tilby deg?
Ingram Micro ligger foran i utviklingen av nye løsninger og tjenester til den internasjonale scenen. Vi samarbeider med verdens ledende produsenter og kunder i en svært spennende bransje! Vi opererer i en bransje der tempoet er høyt, og endringene plutselige og omstendelige. Her vil du daglig få nye utfordringer som kan hjelpe deg videre i din karriere.
Vi tilbyr utviklingsmuligheter lokalt, men også muligheten for internasjonal karriere basert på prestasjoner over tid.
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte partner i Capus Arne H. Underdal-Loktu på tlf 91 13 14 14/e-post al@capus.no eller researcher Anette Cathrine Hafstad Øgaard på tlf 90 59 49 57/e-post aho@capus.no. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk her". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad.
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Salgsspesialist server, nettverk og lagring

Ingram Micro hjelper bedrifter over hele verden med å utnytte sitt potensial gjennom å demonstrere mulighetene som ligger i teknologien. Vår globale infrastruktur og vårt fokus på logistikk, mobilitet, tjenester og løsninger sikrer at våre partnere lykkes enda bedre gjennom sitt samarbeid med Ingram Micro. Ingram Micro ble grunnlagt i 1979 og har en ledende rolle i verden som innovatør og partner innenfor teknologi og tjenester. Høsten 2016 re-organiserte Ingram Micro seg for å tilby et enda bredere sortiment av produkter og tjenester for våre kunder. Ingram Micro Norge tilbyr derfor nå samtlige av våre fem forretningsområder; Technology Solutions, Mobility, Cloud, Commerce & Fulfillment Solutions samt Lifecycle Services. Vi kan tilbyr fleksible, kostnadseffektive og innovative løsninger innenfor produktpakketering, softwarekonfigurering, e-handel og 3. parts logistikkoppdrag. Ingram Micro er en ledende nordisk distributør med logistikksentre i Stockholm og Borås, Sverige – og Nordisk hovedkontor i Gøteborg.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?