Senior Wealth Manager/Investeringsrådgiver - Pensum Asset Management


Søknadsfrist: Utløpt

Grunnet stor etterspørsel etter selskapets tjenester, ønsker Pensum å forsterke teamet med erfarne Senior Wealth Managere/ Investeringsrådgivere som skal være med å bygge kjernevirksomheten til Pensum Asset Management videre. Som Senior Wealth Manager / Investeringsrådgiver i Pensum vil du ha tilgang til, og jobbe med, et bredt spekter av fond, enkeltaksjer, obligasjoner, og alternative plasseringer, samt tilgang til diskresjonær forvaltning med egendefinerte mandater, standardiserte fondsallokerings-mandater og aksjemandater.
 
Ønskede kvalifikasjoner:
  • Høyere utdanning, gjerne innen økonomi eller finans
  • Minimum 3-5 års erfaring fra bank eller uavhengig investeringsvirksomhet og har jobbet mot de største og mest komplekse private kundegruppene
  • Erfaring med investeringsrådgivning/Private Banking
  • Kunnskap rundt diskresjonær forvaltning (egendefinerte mandater, standardiserte fondsallokerings mandater, aksjemandater) 

Kandidat:
I rollen som Senior Wealth Manager/Investeringsrådgiver skal du ta vare på de eksisterende kundene du har ansvar for samt jobbe aktivt med å erverve nye kunder gjennom ditt eksisterende nettverk.
 
Du evner å formidle din inngående kunnskap om det finansielle markedet på en pedagogisk måte, og på denne måten forenkle kundenes investeringsbeslutninger.
 
Det søkes etter deg som ønsker å bli en del av et selskap som skal etablere seg som en stor aktør blant de små i det norske og svenske markedet. Du representerer et stort nettverk av potensielle kunder, du liker å jobbe med totalløsninger for kundene og er god på relasjonsskapende arbeid.
 
Du liker utadgående aktivitet i sammenheng med kundekontakt, og har gode kommunikasjonsevner. Du har en pragmatisk og målorientert tilnærmingsmåte, og fokuserer på å nå resultater og å løse problemer raskt og effektivt.
 
Vi tilbyr:
  • Stor grad av påvirkningskraft. Pensum er under utvikling, og for den rette vedkommende er dette en god mulighet til å påvirke retningen framover.
  • Mulighet til å tilby et meget spennende produktspekter med vekt på diskresjonær forvaltning innen fond, aksjer og obligasjoner, samt attraktive alternative produkter (eiendomsrelatert, PE mm) .
  • Spennende muligheter til å utnytte synergier mellom Kapitalforvaltning, Forsikring og Corporate Finance.
  • Gode betingelser. For rette vedkommende vil det også være mulighet til å tiltre partnermodellen etter noe tid. 
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Steinar Nilsen tlf. 99 10 04 36 eller Vivi Bull Svarva tlf. 99 00 16 70.
 
Søknadsfrist: Snarest, senest innen 28. februar
 
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Senior Wealth Manager/Investeringsrådgiver

Pensum Asset Management er en profesjonell finansiell rådgiver, dedikert til å tilby finansielle tjenester- og løsninger. Selskapet har historikk fra 2002, og er regulert av finanstilsynet i Luxembourg (CSSF). Selskapet eies av det nordiske finanskonsernet Pensum Group AS som har kontorer i Luxembourg, Stockholm, Oslo og Fredrikstad og tilbyr tjenester innen kapitalforvaltning, forsikringsmegling og corporate finance. Konsernet består av ca. 50 ansatte innenfor de ulike virksomhetsområdene, og forvalter ca NOK 5 mrd på vegne av sine kunder.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?