Prosjektleder - teknologiprosjekter


Søknadsfrist: 23.03.2018

Vi gjennomfører nå en omfattende fornying av våre forretningssystemer med et helhetlig perspektiv på teknologi, arbeidsprosess og organisasjonsutvikling. Vår strategiske målsetning er å utnytte teknologiske løsninger som understøtter pasientsikkerhet og sikker legemiddelbruk. For å nå disse målene søker vi nå en dyktig prosjektleder med erfaring fra digitaliseringsprosjekter og omstillingsprosesser
 
Stillingen som Prosjektleder
Helsesektoren står nå ovenfor et digital skifte, og dette skaper spennende muligheter innen vårt fagfelt. Digitalisering, automatisering og bruk av roboter vil være viktige virkemidler til å fornye, forenkle og forbedre oss. Vi ser etter en person som ønsker å jobbe med samspillet mellom teknologi og helse, og som ser på utfordringer som spennende muligheter. Prosjektlederen vil få en sentral rolle ved innføringen av nye digitale løsninger og videreutviklingen av selskapets digitalisering.
 
Vi kan blant annet tilby:
 • Et sterkt, engasjert og motivert fagmiljø i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Samarbeid med kunnskapsrike og interessante kunder/samarbeidspartnere
 • For den riktige søkeren, er det store muligheter for personlig og faglig utvikling

Arbeidsoppgaver:
Som prosjektleder hos oss vil du jobbe med digital fornying og nytt sykehusapoteksystem. Du vil få en sentral rolle ved innføring av den nye bransjeløsningen for apotek, reseptur- og butikkdatasystemet, samt ERP-system. Som prosjektleder vil du ha ansvar for å utvikle effektive arbeidsprosesser og tilrettelegge fremtidsrettede systemverktøy i tråd med mål, strategiplaner og handlingsplaner for Sykehusapotekene HF.
 
Stillingen som Prosjektleder inngår i et team av prosjektledere med felles mål om å gjennomføre gode prosjekter på riktig måte. Vi har høyt fokus på å tydeliggjøre mål og hensikt med alle initiativ som tas videre som prosjekt. Utarbeidelse av gode business case og gevinstplaner står sentralt. Stillingen rapporterer til Prosjektdirektør.

Kvalifikasjoner
Vi søker deg med god kompetanse innen prosjektledelse med fokus på innføring av ny teknologi, endringsledelse og gevinstrealisering. Du har erfaring med bruk av anerkjent prosjektmetodikk, gjerne med sertifisering innen Prince2 eller tilsvarende.
 • Teknologisk utdanning på mastergradsnivå, eventuelt kan bred erfaring og utdanning på bachelor-nivå likestilles
 • Erfaring med å lede prosjekter i komplekse virksomheter
 • Kjennskap til samspillet mellom organisasjon, teknologi og forretningsprosesser
 • Erfaring med endringsledelse
 • God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper
Som person er du strukturert, har en systematisk tilnærming til dine oppgaver og jobber proaktivt og løsningsorientert for å fullføre disse. Du ønsker å lære nye ting og setter deg raskt inn i komplekse problemstillinger.
 • Gode leder- og samarbeidsevner
 • Evne til å motivere og skape engasjement
 • Målbevisst og resultatorientert
 • Har sterk faglig integritet

Søknadsfrist: 23.03.18
Arbeidssted: Oslo sentrum
 
Har du spørsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til å kontakte Capus ved Jonas Rambæk tlf. 93 24 21 33 eller Anette Cathrine Hafstad Øgaard på tlf. 90 59 49 57. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk på stillingen". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad.

Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Prosjektleder - teknologiprosjekter

Sykehusapotekene HF leverer legemidler og farmasøytiske tjenester til alle sykehusene i Helse Sør-Øst. Helseforetaket består av 750 ansatte fordelt på 17 sykehusapotek fra Lillehammer i nord til Kristiansand i sør, samt hovedkontor i Oslo sentrum. Sykehusapotekene har en årlig omsetning på NOK 3,6 milliarder. Vår visjon er å gjøre sykehusenes legemiddelbruk bedre gjennom vårt bidrag til bedre pasientsikkerhet og god sykehusøkonomi.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?