BI Arkitekt - Vinmonopolet


Søknadsfrist: Utløpt

Vinmonopolet styrker sin satsning innen Business Intelligence, og søker i den forbindelse en kommersielt orientert BI systemforvalter.

Du vil ha en sentral rolle i Vinmonopolets digitaliseringsarbeid, og være en viktig rådgiver for forretningen på hvordan man bedre kan benytte de store datamengdene selskapet har, for å treffe forbrukerne i enda større grad. Du vil være sentral i å utvikle og vedlikeholde BI løsningene i henhold til virksomhetens samlede behov for styringsinformasjonen – både i dag og i fremtiden.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
  • Rådgivning i strategisk virksomhetsanalyse og bistå med formulering av behov til detaljert kravspesifikasjon
  • Sentral støttefunksjon for bruk av analytiske verktøy og pådriver for hvordan Vinmonopolet kan utnytte «Big Data», eksempelvis «Predective Analytics» til forbedring av sortiment og kundeinnsikt
  • Delta i videreutvikling og optimalisering av løsningene, herunder initiere og lede endringer/prosjekter slik at forretningsprosessene kan få mer verdi av sine data, spesielt hva gjelder kundeinnsikt og salg
  • Ansvar for å forvalte og videreutvikle vår eksisterende Business Intelligence løsninger (SAP BW/BO mv.)
  • Ansvar for å etablere stabile driftsrutiner, inkludert monitorering, support av brukere i forretning og feilsøking
  • Konfigurasjon og oppsett av SAP BW, datamodellering og datalaster
Vi ser etter deg med høyere utdannelse innen IT. Relevant yrkeserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Du har minimum 5 års erfaring som systemforvalter eller rådgiving/innsikt i strategisk virksomhetsanalyse, gjerne innen retail/økonomi/logistikk. Videre har du erfaring med BigData, og gjerne kompetanse innen en eller flere av løsningene som skal forvaltes (SAP BW/BO /Bex,m Analysis for Office, Design Studio, WEBi). Erfaring med andre BI plattformer er også relevant.
 
 Vi ser frem til å lese din søknad!
 
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

BI Arkitekt

AS Vinmonopolet er en butikkjede med enerett på salg av vin, brennevin og sterkøl, som sikrer ansvarlig salg av alkohol. Vi er om lag 1800 ansatte, og har over 300 butikker over hele landet. Vi skal gjøre oss fortjent til folks støtte gjennom å tilby Norges beste kundemøte, preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?