ABAP utvikler - Vinmonopolet


Søknadsfrist: Utløpt

Vinmonopolet styrker sin teknologiske satsning og søker i den forbindelse en løsningsorientert ABAP utvikler. For å lykkes i rollen må du være strukturert, systematisk og initiativrik. Du må også vise smidighet i problemløsning, og ha lyst til å lære nye ting. 
 
Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
Som ABAP utvikler skal du bistå med løpende modernisering og videreutvikle prosesser på tvers av vår SAP-plattform. Et viktig fokus vil være brukerflatene mot sluttbruker, og å ha en helhetlig forståelse av den digitale kundereisen. Du vil arbeide med videreutvikling av våre SAP løsninger. I dag består disse av WebDynpro, Floorplan Manager, Workflow, Neptune, OData, SAP UI5 og Fiori. Du vil også få delta i prosjekter med utvikling av nye løsninger, inkludert IoT og AI.
 
Kompetansekrav: 
  • Relevant høyere utdannelse fra universitet eller høgskole innen IT. Relevant yrkeserfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. 
  • Relevant erfaring som SAP ABAP utvikler, gjerne innen retail/økonomi/logistikk 
  • Har du erfaring med frontend utvikling, er det en fordel
 
Er du den rette kandidaten for oss, vil du få være med på å forme din egen rolle og utviklingsmuligheter.
Vi ser frem til å lese din søknad!

 
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

ABAP utvikler

AS Vinmonopolet er en butikkjede med enerett på salg av vin, brennevin og sterkøl, som sikrer ansvarlig salg av alkohol. Vi er om lag 1800 ansatte, og har over 300 butikker over hele landet. Vi skal gjøre oss fortjent til folks støtte gjennom å tilby Norges beste kundemøte, preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?