Er du vår nye prosjektleder?


Søknadsfrist: Utløpt

Devoteam Fornebu Consulting opplever stor etterspørsel etter sine tjenester og søker derfor flere dyktige prosjektledere. Hos oss vil du få jobbe på et strategisk nivå, tett på forretningsutvikling og IT. Du vil inngå i et kompetent fagmiljø som er kjent for et raust og inkluderende miljø, stor driv og høy kundetilfredshet.
 
Som konsulent i Devoteam Fornebu Consulting:
Hos oss vil du jobbe i skjæringspunktet mellom forretning og IT- Du vil bidra i gjennomføringen av viktige og synlige prosjekter hos våre kunder, som understøtter deres strategiske mål. Majoriteten av våre kunder er opptatt av korte ledetider fra idé til lansering. De foretrekker hyppige og løpende lanseringer, samt at viktige tilbakemeldinger og tilpasninger raskt tas i betraktning og implementeres. Alt dette for å sikre god kvalitet på implementerte løsninger, fornøyde sluttbrukere og tidlig gevinstrealisering.
 
Er dette deg?
  • Du har relevant høyere utdannelse
  • Du har konsulenterfaring og prosjektledererfaring
  • Du har erfaring med smidig arbeidsmetodikk (Scrum, Kanban e.l), og beste praksis prosjektmetodikk
  • Du er teknologiinteressert
  • Du behersker et nordisk språk, skriftlig og muntlig 

Som konsulent i Devoteam Fornebu Consulting må du kunne håndtere en prosjekthverdag med høyt tempo. Du etablerer tillitt hos kundene og sikre et effektivt samarbeid. Det er viktig at du evner å jobbe selvstendig og føler eierskap til dine prosjekter, samtidig som du er en lagspiller som forstår betydningen av kunnskapsdeling.

Vi gleder oss til å lese din søknad!  
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Prosjektleder

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og virksomhetsrådgivning, relatert til utviklings- og endringsprosesser med IKT som sentralt virkemiddel. Vi er omkring 100 rådgivere i Norge og ca 4000 globalt. Vi holder til i nye lokaler i Oslo sentrum. Les gjerne mer på www.devoteam.no
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?