Devoteam Fornebu Consulting søker dyktige og engasjerte konsulenter til sitt tjenesteområde Gjennomføringsledelse


Søknadsfrist: Utløpt

Trigges du av den spennende tiden vi lever i, som former samfunnet med digitalisering, ubegrensede teknologiske muligheter og ferske aktører med nye forretningsmodeller? Endringer skjer i et stadig raskere tempo. Innovasjon, tilpasningsevne og endringsdyktighet har gått fra å være viktige konkurranseparametere til å bli viktige forutsetninger for å lykkes og overleve på sikt.
 
God ledelse gjennom endringsprosesser er utfordrende, men sentralt for at virksomheter skal lykkes med å nå målene sine. Devoteam Fornebu Consulting har høy kompetanse på å lede små og store endringsprosesser. Vi hjelper virksomheter til å bli mer endringsdyktige og til å tåle fremtidens utfordringer. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester, og vi trenger derfor flere dyktige og engasjerte rådgivere til vårt consulting miljø.
 
Er dette deg?
  • Du har relevant høyere utdannelse
  • Du har konsulenterfaring og prosjektledererfaring
  • Du har erfaring med bruk av smidig arbeidsmetodikk, og gjerne en beste praksis prosjektmetodikk
  • Du har god teknisk forståelse
  • Du behersker et nordisk språk, skriftlig og muntlig 

Vi ser etter deg som er faglig sterk, motivert og engasjert til å bidra til at våre oppdragsgivere lykkes. Vi ser etter deg som evner å tenke strategisk, og til å hjelpe våre oppdragsgivere med å velge riktig kurs. Du er dyktig på å bygge relasjoner og på å få ting til å skje. Vi ser etter deg som brenner for å skape forbedring og synlige resultater. Og så ønsker vi at du byr på deg selv og at du er engasjerende og motiverende for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell.
 
Vi gleder oss til å lese din søknad!  
 
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Konsulent

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og virksomhetsrådgivning, relatert til utviklings- og endringsprosesser med IKT som sentralt virkemiddel. Vi er omkring 100 rådgivere i Norge og ca 4000 globalt. Vi holder til i nye lokaler i Oslo sentrum. Les gjerne mer på www.devoteam.no
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?