Millum søker Junior Konsulent Direkte til søknad


Søknadsfrist: Utløpt

Millum søker junior konsulent
Millum er nå på jakt etter en ny kollega som liker teknologi og har stor interesse av å sette seg inn i systemer og løsninger.
Millums konsulentavdeling består av 4 konsulenter som håndterer prosjekter som spenner fra etablering av nye portaler og løsninger, til etablering av nye leverandører og integrasjoner. Konsulentavdelingen har en sentral rolle i utviklingen av Millums produkter og tjenester og vi har også ansvar for Millum Support. Som junior konsulent får du ansvar for å bemanne Millums supporttelefon fra 0800-1600 alle virkedager, og behandle og prioritere innkommende saker. Sakene du ikke løser selv får du hjelp til av oss på avdelingen eller andre ressurser i selskapet. 

Personen vi søker er serviceinnstilt og liker å hjelpe andre. For å lykkes i stillingen er det viktig at du trives med telefon som arbeidsverktøy, har gode kommunikasjonsferdigheter og er en tålmodig person.
Førstelinjesupport hos våre innkjøpsportalkunder ivaretas av kunden så de som typisk henvender seg til Millum support er administratorer for portalene, eller salgsansvarlige og tekniske ressurser hos våre leverandørkunder.

Arbeidsoppgaver:
  • Motta, registrere, klassifisere og prioritere henvendelser
  • Foreta en første vurdering av alle henvendelser på grunnlag av avtalt servicenivå. Gjøre et forsøk på å finne en løsning før hjelp fra andre/tredje linje innhentes
  • Følge opp og eskalere henvendelser i henhold til avtalt servicenivå
  • Holde brukere og kunder informert om status og framdrift
Relevant bakgrunn:
  • Høyere utdannelse innen økonomi, administrasjon, innkjøp eller IT
  • Beherske norsk eller svensk og engelsk godt og ha god forståelse for norsk/svensk og dansk språk og i stand til å gjøre seg forstått av nordmenn/svensker og dansker.
  • Eventuell erfaring som bruker av Millums løsninger er en fordel
 
Hos Millum har vi hyggelige kolleger og lettbeint stemning på jobb. Vi har fredagstrening med instruktør fra Elixia og firmahytte i Hemsedal. Julebord med gourmetmat og partner, eget lag på Holmenkollstafetten, sommerfest og aktivitetsdag med familie er faste innslag hvert år.

Arbeidssted vil være Technopolis på Fornebu.

Arbeidsspråk vil være norsk.

INTERESSERT?
Send inn ditt søknadsbrev og CV snarest. Vi tar inn aktuelle kandidater fortløpende.
 
Dersom du har spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Capus, Jonas tlf: 93242133 eller Janne, tlf: 45514127


 

Direkte til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Janne Gustavsen

Janne Gustavsen

Sourcing ManagerStillingstittel: Junior Konsulent

Millum AS er et markedsledende norsk teknologiselskap som siden 2002 har spesialisert seg på e-handelsløsninger innen storhusholdningsbransjen. Gjennom Millums skreddersydde innkjøpsportaler handles det varer for mer enn 7,2 milliarder i året. Selskapet hadde i 2017 en inntekt på ca 35 millioner kroner, med 25 ansatte. Totalt med deleide salgsagenter i Norge og Sverige var det en samlet omsetning på 62 millioner kroner, og 31 ansatte. Millums løsninger spenner fra rene innkjøps- og leverandørportaler med integrerte fakturaløsninger, til nøkkelferdige netthandelsløsninger, spesialløsninger for inn- og utgående fakturaer og dessuten håndtering av all meldingstrafikk – en integrasjonspartner. Ved å ha Millum som samarbeidspartner kan aktører i storhusholdningsbransjen effektivisere ordreprosesser, frigjøre tid og øke inntjeningen. Les gjerne mer om Millum på: www.millum.no

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

 

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

© 2018 Capus AS

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?