Ambisiøs og miljøinteressert prosjektleder (bygg)


Søknadsfrist: Snarest

3 Norske søker en prosjektleder til å være konsernets øverste leder i byggeprosjekter. Konsernet forvalter 40.000 m2 eiendom, og består av kjente merkevarenavn, som Hadeland Glassverk og Porsgrunds Porselænsfabrik.
 
Du vil få ansvar for å lede spennende prosjekter i konsernet og bidra under hele prosessen. Vi legger stor vekt på miljøløsninger og energieffektivisering i våre byggeprosjekter. Forhandlinger med leverandører og andre aktører vil også være sentralt i rollen. Stillingen rapporterer til konsernledelsen i 3 Norske AS.
 
Vi ser for oss at dette beskriver deg:

  • Byggingeniør eller tilsvarende utdanning
  • Noen års relevant erfaring
  • Kunnskap om miljøløsninger og energieffektivitet
  • Løsningsorientert og sterk gjennomføringsevne
  • Strukturert, fremoverlent og omgjengelig
  • Stå-på-vilje og stor arbeidskapasitet

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Capus, ved Grete (91 13 70 05/ga@capus.no) eller Anne (99 47 25 26/akh@capus.no).

Vi ser frem til å lese din søknad og CV!


Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Prosjektleder

3 Norske AS er et privateid konsern som består av selskapene Christiania Glasmagasin, Porsgrunds Porselænsfabrik, Hadeland Glassverk, SeaDream Yacht Club, samt mindre selskaper innenfor support, eiendom og gårdsdrift. Konsernets kjernevirksomhet er innenfor varehandel med egne og eksterne merkevarer, design, produksjon og import av varer, samt opplevelsesdestinasjoner og cruisevirksomhet. Konsernet har ca. 1.000 ansatte og en omsetning på ca. 1 mrd. Hovedkontoret ligger på Slependen i Asker.
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?