Er du Mercedes-Benz sin nye Koordinator for flåtesalg lastebil?


Søknadsfrist: Utløpt

Mercedes-Benz Lastebil er avdelingen i Bertel O. Steen AS som importerer, markedsfører, selger og distribuerer lastebiler, og følger dem opp gjennom servicemarkedet. Vi ønsker nå å styrke enheten for Flåtesalg med en strukturert og ansvarsbevisst Koordinator til å følge opp flåteleveranser fra bestilling frem til fakturering og overlevering til kunde. 

Som koordinator vil du: 
  • Følge opp og kommunisere med underleverandører og kunder for å sikre avtalt leveranse i henhold til leveringstid 
  • Koordinere påbygg 
  • Ha kontakt med ordrekontor og forhandlernett
  • Bistå leder av flåtesalg
  • Delta i salgsrelaterte aktiviteter

Du vil rapportere til Salgssjef for flåtesalg lastebil. 

Vi ser for oss at du har god allmennutdannelse, gjerne bilteknisk kompetanse på tyngre kjøretøy. Førerkort klasse C ser vi på som en fordel. Du har god IT forståelse og behersker norsk og engelsk. For å kunne koordinere våre flåteleveranser fra a – å er det viktig at du er strukturert, systematisk og målbevisst. 

Hos oss kan vi tilby:
Gode utviklingsmuligheter for den rette person
Konkurransedyktige betingelser
Gode pensjons- og forsikringsordninger

Vår visjon er å bli Norges beste bilhus. Det skal vi klare gjennom å være "best på" alle prosesser i kundeopplevelsen. For oss betyr det et felles tankesett som inspirerer og motiverer til å strekke oss litt lenger, både for kollegaer og kunder.
 
Vi ser frem til å lese din søknad!
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Koordinator

Bertel O. Steen-konsernet er et av Norges største service- og handelsselskap. Selskapet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, smart®, Peugeot, Kia og Daihatsu. Gjennom 22 hel- og deleide forretningsenheter er konsernet engasjert i salg og vedlikehold av personbiler og nyttekjøretøy. I tillegg eier selskapet den frittstående verkstedkjeden Snap Drive AS. Konsernet er også engasjert i eiendom, bilfinans, biladministrasjon, sport og fritid, marine motorleveranser, sikkerhetsløsninger til det profesjonelle høysikkerhetsmarkedet og materiell til Forsvaret, og er en betydelig aktør innen landbrukssektoren. Bertel O. Steen-konsernet har i dag ca. 2.500 medarbeidere og hadde en omsetning i 2017 på over 16 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?