Er du vår nye Trifid? Direkte til søknad


Søknadsfrist: Snarest

Trifid er et rådgivningsselskap som bidrar til endring og utvikling i grensesnittet forretning, teknologi og organisasjon.
 
Hos oss er våre ansatte i fokus og vi vektlegger en flat struktur med kort beslutningsvei. 
 
Vi ble etablert i 2016 og er i dag 20 ansatte, hvorav majoriteten av de ansatte har lang erfaring fra krevende roller i andre konsulentselskaper. Ved utgangen av 2018 håper vi å være 30, derfor trenger vi dyktige medarbeidere innen følgende områder: 
  • Strategi – Utvikling og implementering av konkurransedyktige strategier for vekst og effektivisering
  • Prosjekt-/programledelse – Ledelse av programmer og prosjekter med teknologikomponenter eller mål om digitalisering.
  • Arkitektur – Bistå med målbilder, strukturer og transformasjoner som ser sammenhengen mellom teknologivalg, arkitektur og mennesker.

Trifid er et nyetablert og høykompetent konsulentselskap. Selskapet har ambisjoner om å bli et av de ledende konsulentselskapene, og ønsker å ha med seg flere på laget som har lyst til å bidra til dette. 

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte Capus ved Per Haakon Flottorp (904 78 333) eller Vivi Bull Svarva (99 00 16 70).
 
Søknadsfrist: Snarest, søknader behandles fortløpende
 
Vi ser frem til å lese din søknad!

Direkte til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!
Stillingstittel: Konsulent

Capus leverer fleksible løsninger innen HR, med hovedvekt på rekruttering av ledere og spesialister. Selskapet er med sine 30 ansatte et av landets største og ledende rekrutteringsmiljøer. Konsernet HR-Gruppen, som Capus er en del av, har totalt 43 ansatte. Vår kompetanse spenner bredt, vår kundestruktur representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige etater. Capus’ organisering og metode gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå, bransje og geografi. Vår størrelse gjør oss til en leveringsdyktig og forutsigbar rekrutteringspartner. Kontinuerlig fokus på kvalitet, fleksibilitet, holdninger, verdier og prosessforbedring gjør at vi oppnår vellykkede løsninger for både kunde og kandidat.

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

 

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

© 2018 Capus AS

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?