Har du lyst til å jobbe i et av landets sterkeste fagmiljøer for webutvikling?


Søknadsfrist: Snarest

OXX skaper digitale løsninger i krysningspunktet teknologi, design og forretning. Løsningene lages i tett samarbeid med deres kunder og partnere. Målet er å skape konkurransefortrinn og forretningsverdi for deres kunder. Med effektive metodeverktøy utvikler OXX avanserte internettløsninger og forretningskritiske applikasjoner som vi implementerer og drifter for deres kunder.

Er du interessert i å jobbe in-house i et sterkt faglig miljø?

Beskriver dette deg?

  • Høyere teknisk utdannelse
  • Solid kunnskap i C#, Javascript, MVC, HTML og CSS
  • Erfaring med utvikling av Episerver, eller andre tilsvarende CMS plattformer
  • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
Da er du den vi ser etter! 
OXX har behov for flere flinke folk som skal jobbe med spennende prosjekter og utvikle gode og brukervennlige løsninger. Du vil ta del i et tverrfaglig team med utviklere, designere og rådgivere, som sammen leverer markedsledende digitale løsninger. 
 
Hos OXX får du muligheten til å jobbe med meningsfulle prosjekter- i vår portefølje finner du blant annet Redd Barna, SOS barnebyer og flykningshjelpen. Våre kundeforhold er lange, og vi håper du kan bidra til at de fortsetter.
 
I OXX vil du få mulighet til å bygge karriere, samt å forme din egen arbeidsplass i et fleksibelt og hyggelig arbeidsmiljø.

Dersom du har noen spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Per Håkon i Capus (904 78 333) for mer informasjon.


Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Webutvikler - .Net/Episerver

Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?