Regnskapssjef - Christiania Glasmagasin


Søknadsfrist: Snarest

Christiania Glasmagasin, en av Norges eldste og mest anerkjente handelsbedrifter, søker nå en dyktig og engasjert regnskapssjef. Vi har lange, stolte tradisjoner bygget på kjente og folkekjære merkevarer, som Hadeland Glassverk, Norgesglasset og Porsgrunds Porselænsfabrik. Vi vil legge til rette for at du lykkes, med god støtte fra engasjerte kollegaer, i en organisasjon der du har store muligheter for å påvirke. For den som trives og lykkes hos oss er mulighetene mange.

Arbeidsoppgaver:
  • Faglig og operativt ansvarlig for regnskap, lønn, skatt og avgift
  • Ansvaret for årsregnskapet og månedsrapportering for selskapet
  • Daglig oppfølging og kvalitetssikring av regnskapet
  • Bistå med budsjettering ved behov
  • Effektivisere rutiner og prosesser
  • Personalansvar for fire medarbeidere 
 
Kvalifikasjonskrav: 
  • Gjerne mer enn fem års erfaring i tilsvarende stilling 
  • Bachelor innen regnskap og økonomi, erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Å ha jobbet i en tilsvarende bransje er en fordel, men er ikke et krav
For å lykkes i rollen må du være en pålitelig og selvstendig person med gode samarbeidsegenskaper og stor arbeidskapasitet. Du må ha god regnskapsfaglig bakgrunn, system- og økonomiforståelse og trives med varierte oppgaver. Det er en fordel å ha erfaring med å sammenstille ulike avelingsregnskap til et samlet selskapsregnskap.

Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Capus, ved Grete (91 13 70 05/ga@capus.no) eller Anne (99 47 25 26/akh@capus.no).
For å komme i betrakting til stillingen må du søke via linken "Søk her".

Vi ser frem til å lese din søknad og CV! 
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Regnskapssjef

Christiania Glasmagasin er blant Norges eldste og mest anerkjente handelsbedrifter. Siden 1739 har det vært et veletablert konsept som står for kvalitet og trygghet. I de senere år har Christiania Glasmagasin utviklet og fornyet seg til å bli en landsomfattende, moderne butikkjede med butikker over hele Norge. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, tilberedning av mat og innredning av hjemmet - en kombinasjon av tradisjonsrike produkter og moderne nyheter! Du finner et stort utvalg av glass, servise, kjøkkenartikler og gaver til enhver anledning. Vårt sortiment består både av velkjente varemerker og egne produkter som er laget spesielt for Christiania Glasmagasin. Det er vår historie, produktkunnskap og ønsket om å engasjere og skape markedet beste kjøpeopplevelse som gjør oss unike. Christiania Glasmagasin er for folk flest - til hverdag og fest!
Til søknad
Profilbilde: Anne Kathrine Hagen

Anne Kathrine Hagen

Bid & Marketing Manager

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?