Vi du være med å være med å løfte sprell.no til morgendagens høyder?


Søknadsfrist: Snarest

Er du webutvikler?
Brenner du for brukervennlighet og kundeopplevelser?
Ønsker du å utvikle innovative digitale løsninger som vil ha stor betydning for Sprells fremtid som nett- og omnikanal-aktør?

 
Vi trenger en dyktig .NET utvikler med front-end kompetanse som kan utvikle innovative løsninger basert på seneste teknologi.

Hvorfor velge å jobbe for SPRELL? 
Sprell er unik i sitt slag. Som utvikler hos Sprell vil du være med å forme selskapets retning innenfor teknologi. Selskapet satser betydelig digitalt og har ambisjoner om å være helt i front når det gjelder digital tilstedeværelse. Det betyr at vi gjerne tenker utenfor boksen og at det er rom for å gå spennende veier og teste nye ting som kanskje ikke er vanlig for bransjen. Du vil jobbe i et tverrfaglig team med lang erfaring innen e-handel og vil være vår spydspiss på front-end utvikling. Sprell har en flat struktur med kort vei til ledelsen og beslutningene. D vil få et godt arbeidsmiljø, lyse lokaler og en hverdag som inneholder lek og humor. Sprell satser på sine ansatte og synes det er viktig med god motivasjon og mulighet til faglig og personlig utvikling. Hos Sprell vil du være med å forme din egen hverdag og karriere.
 
Les gjerne mer om Sprell på: https://www.sprell.no/info/omsprell
  
Hva vil dine oppgaver være?
Som webutvikler vil du ha ansvar for å optimalisere og videreutvikle effektive grensesnitt mot sluttbruker. Hovedsakelig vil du gjøre dette sammen med e-handelsansvarlig, databaseansvarlig/utvikler og grafisk designer men også med resten av teamet som jobber med nett og digital kommunikasjon.

ARBEIDSOPPGAVER:
 • Bygge og videreutvikle det digitale økosystemet og utnytte kundedata og bruksmønster til å skape en bedre, mer spisset og personalisert dialog med sluttbruker.
 • Bidra i utformingen av kravspesifikasjoner, videreutvikle systemløsninger og webapplikasjoner.
 • Bidra i arbeidet med integrasjon mot back-end systemer, 3-partssystemer og jobbe med API-er for å skape innovative og effektive prosesser og grensesnitt.
 • Bidra med optimalisering og fintuning av nettsiden med hensyn til SEO/teknisk SEO og digital annonsering.
 • Optimalisering av løsninger på bakgrunn av analyse, brukerdata og bruksmønster.
 • Feilretting, supportoppgaver og testing relatert til din kode.
 • Bidra inn i innholds- og publiseringsarbeidet for nettbutikken.
Stillingens innhold vil til en viss grad kunne tilpasses din kompetanse og ditt interessefelt.

Hvem er du?
Du har en bachelorgrad og/eller noen års erfaring med webutvikling og kan vise til prosjekter fra skole, fritid eller jobb. Du har god kunnskap om Microsoft stacken og kan vise til arbeid hvor du har brukt dette. I tillegg har du:
 • God og solid kunnskap i HTML, CSS og Javascript.
 • Kunnskap om C#, .NET, ASP.NET, MVC og SQL.
 • Erfaring fra mobil-utvikling til Android og IOS.
 • Har analytisk tilnærming og god kjennskap til SEO, spesielt teknisk SEO og analyseverktøy.
Som person er du fremoverlent, lærevillig, engasjert, ydmyk og oppdatert på dagens trender innenfor det digitale landskapet. Du er ikke redd for å gå nye veier, teste ut ny teknologi/se nye muligheter både teknisk og forretningsmessig. For å lykkes i rollen, tror vi du også har sansen for brukervennlighet, interaksjon, konverteringsoptimalisering og visuelt uttrykk. 

Er det deg Sprell ser etter? Send inn din søknad snarest.

Har du noen spørsmål til stilling, ta gjerne kontakt med Jonas Rambæk i Capus (932 42 133) for mer informasjon.  
Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Webutvikler

Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?