Nettverksarkitekt


Søknadsfrist: Snarest

NorgesGruppen Data er ansvarlig for å utvikle og levere komplette IT- løsninger til hele verdikjeden i NorgesGruppen. Vi skal gjennom vår forretningsforståelse og kompetanse
tilby alle våre kunder markedets beste og mest rasjonelle løsninger gjennom innovativ bruk av IKT.
 
Infrastruktur og Drift-avdelingen teller 70 personer og har samlet ansvar for infrastruktur og drift samt IT-sikkerhet i NorgesGruppen Data. NorgesGruppen har selv den faglige styringen av alle våre teknologiplattformer, og vi eier også egen infrastruktur i to datasentre.  Ca. 2000 lokasjoner er tilknyttet datasentrene over IP/VPN WAN-infrastruktur.  I LAN-infrastrukturen på disse lokasjonene benyttes switcher, rutere og trådløse aksess-noder, og internett tilgang er sentral og inkluderer mobile VPN løsninger.
 
For tiden gjennomfører vi også nå et større prosjekt med formålet om å etablere nettverkinfrastruktur som i større grad er basert på SDN og mikrosegmentering, og denne stillingen innebærer en rolle som premissgiver, arkitekt og rådgiver inn mot dette prosjektet.
 
Stillingen vil ligge under Teknisk Infrastruktur noe som betyr at man ikke vil jobbe veldig operasjonelt men mer strategisk og langsiktig.
 
Er du en erfaren Nettverksarkitekt som ser etter nye utfordringer og mulighet til å lære noe nytt, er dette rollen for deg!
 
Dine arbeidsoppgaver vil inkludere:

 • Å være ansvarlig arkitekt for NorgesGruppens IT-nettverk som dekker datasenter, alle kontorer, lager, fabrikker og butikker - alt i alt over 2000 lokasjoner i Norge
 • Samarbeide med tjenesteansvarlige og tjenesteeiere for å forstå forretningskrav som stilles til IT-nettverket
 • Å ha ansvar for å utarbeide og forvalte målbilde for nettverksarkitektur, identifisere forbedringsområder og drive forbedringsinitiativer
 • Å jobbe med Security Officer for å identifisere og fjerne sårbarheter i nettet
 • Holde seg løpende orientert og bygge kunnskap om ny teknologi og nye løsninger som NorgesGruppen kan dra nytte av.
 • Bidra som NGDs nettverksrådgiver og -arkitekt i løpende interne og eksterne prosjekter

 
Din bakgrunn:

 • Du har høyere utdannelse innen IT og minimum 8 – 10 års erfaring i enterprise nettverk og datasenter nettverk
 • God teknisk forståelse og erfaring fra drift og/eller implementering av nettverk
 • Solid kjennskap til Wi-Fi, routing og switching
 • Ønskelig med høyere relevante nettverkssertifiseringer, f.eks CCIE
 • Erfaring med å jobbe med outsourcing-leverandører.
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, både på norsk og engelsk

 
Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gode personlige og faglige utviklingsmuligheter i et spennende konsern.
 
Spørsmål? Du er velkommen til å kontakte Capus v/ Per Haakon Flottorp (tlf. 904 78 333) eller Kristian Carlstedt (452 94 338).

Vi ser frem til å lese din søknad!


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Nettverksarkitekt

NorgesGruppen er med våre ca. 40 000 medarbeidere et av Norges største selskaper (rundt 185 av oss jobber i NorgesGruppen Data). Selskapet har over 1 800 dagligvarebutikker og ca. 900 utsalgssteder innen servicehandel. Profilhusene er Meny, Kiwi og Kjøpmannshuset (Spar, Joker og Nærbutikken) innenfor dagligvare. Profilhuset NorgesGruppen Servicehandel består av kjedene Deli de Luca, MIX, og Jafs. Engrosvirksomheten Asko sørger for distribusjonen til kjedene og er organisert i 14 selskaper. NorgesGruppen Data har vært en integrert del av verdikjeden for hele konsernet siden oppstarten, og har en betydelig rolle i den utviklingen som har ført til at NorgesGruppen i dag er blant landets største selskaper.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?