Vil du være med på å forbedre sikkerheten i fremtidens digitale tjenester? EY søker nå kollegaer til sitt Nordic Security Center!


Søknadsfrist: 23.09.2018

Informasjon- og cybersikkerhet utgjør i dag en sentral del av organisasjoners risikoprofil, og evnen til å kunne håndtere cybersikkerhetsrisko er svært viktig for våre kunder. Vi ønsker å styrke vårt godt etablerte og raskt voksende sikkerhetsmiljø med flere dyktige kollegaer.

Som en del av EY Nordic Security Center vil du få jobbe i et verdensomspennende cybersikkerhetsmiljø med prosjekter på tvers av bransjer og kunder. Du vil inntre en rolle som prosjektleder og være operasjonelt ansvarlig for tekniske leveranser i våre prosjekter.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Sikkerhetsanalyser og teknisk sikkerhets- og penetrasjonstesting av både infrastruktur og applikasjoner, loT og OT 
  • Kvalitets- og sikkerhetsfokuserte arkitektur og kildekodegjennomganger 
  • Cyber Threat Intelligence 
  • Cyber hendelseshåndtering og oppfølging 
Vi ser etter deg med relevant høyere utdanning og noen års arbeidserfaring. Du har erfaring med sikkerhets- og penetrasjonstesting av både nettverk og webapplikasjoner.
Hos oss vil du få bli del av et team bestående av 15 dedikerte cyberspesialister i Oslo samt 5 i Norden. Vi jobber prosjektorientert og i team, som tekniske rådgivere og prosjektledere for våre kunder. Selv om alle våre medarbeidere har dyp teknisk bakgrunn og sikkerhetskompetanse, så fokuserer vi alltid på de forretningsmessige konsekvensene tekniske svakheter kan ha for en virksomhet.

Vi legger til rette for kompetanseutvikling i form av kurs og sertifiseringer, og fremmer et miljø karakterisert av høy faglig kvalitet og kunnskapsdeling. Utviklingsmulighetene i EY er mange, og sammen med din karriererådgiver lager du din egen utviklingsplan. Sist, men ikke minst, tilbyr vi gode betingelser, i et stimulerende, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.

Spørsmål? Du er velkommen til å kontakte Capus ved Jonas Rambæk (93 24 21 33) eller Vivi Bull Svarva (99 00 16 70). 

Vi ser frem til å lese din søknad! 
Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Sikkerhetstester

EY har mer enn 20 års erfaring med å utvikle ledere inne Cyber Security. Vi har et globalt team bestående av mer enn 6500 mennesker som jobber med sikkerhet og IT risiko. EY er rangert som en av de 15 heteste cybersecurity sleskapene i verden (Cybersecurity Ventures Top 500 (2016)). Vi leverer uavhengige og objektive tjenester med fokus på kundens forretning og sårbarheter.Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer - fra intern til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet.
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?