Bli med å utvikle fremtidens luftfart


Søknadsfrist: 15.11.2018

Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som støtter din reise fra du går inn på en flyplass, selve flyturen, til du er landet trygt og har hentet din bagasje på bestemmelsesstedet? Det er vi i Avinor som sikrer alle disse prosessene. Vår visjon er å være verdensledende på teknologiutnyttelse i
luftfarten og en viktig suksessfaktor for å lykkes, er dyktige medarbeidere.
 
Digitalisering er et sentralt satsningsområde for Avinor, og vi søker derfor følgende:
 

   
Vi gleder oss til å lese din søknad og CV!

Dersom du har spørsmål om noen av stillingene kan du kontakte partner Jonas Rambæk på jr@capus.no / 93 24 21 33 eller partner Arne Henning Underdal-Loktu på al@capus.no / 91 13 14 14. 


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

IT-stillinger

Avinor eier og driver 45 lufthavner over hele landet og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom. Hvert år reiser rundt 50 millioner passasjerer gjennom våre lufthavner. Sammen skaper vi verdier, relasjoner og opplevelser. Konsern IT har ansvar for all planlegging, utvikling og drift av IT i Avinor og har ca. 135 ansatte fordelt på Gardermoen, Bjørvika samt et uteapparat på en del lufthavner. Enheten består av avdelingene Strategi, System og Drift i tillegg til en stabsfunksjon. Innen 2021 skal Avinor være verdensledende på teknologiutnyttelse i luftfarten.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?