Rådgiver - Regnskap


Søknadsfrist: 23.10.2018

Har du god fagkompetanse på regnskap og lyst til å bli en del av vår ressurssterke fagavdeling med spesialister? Da kan du være Regnskap Norges nye Rådgiver. Denne rollen skal bidra med fagsupport på områdene regnskap, skatt, avgift og vil inngå i teamet for medlemssupport. Vi søker deg som har bred erfaring innen regnskap, og trigges av å veilede andre.

Hovedoppgaver:

  • Fagsupport til Regnskap Norges sine medlemmer på telefon og e-post
  • Behandle inngående henvendelser om regelverksforståelse og råd innen fagområdene regnskap, skatt og avgift
  • Utarbeide fagartikler, både skriftlig og på video
  • Bidra i utviklingen av fag-/kursprodukter
  • Bistå i annet fagrettet arbeid etter behov

Kvalifikasjoner

  • Den rette kandidaten har minimum 5 års erfaring som regnskapsfører, revisor eller daglig leder i regnskapsbyrå
  • Fortrinnsvis erfaring fra årsoppgjør og/eller erfaring fagavdeling revisjon/regnskap
  • God regelverkskunnskap og anvendelse i praksis
  • Forståelse for prosesser og betydningen av teknologi
  • Interesse for å benytte nyere teknologi til å formidle fagkunnskap

Personlige egenskaper

Den rette kandidaten er systematisk og strukturert, og setter seg lett inn i arbeidsprosesser og rutiner. Du liker å ta ansvar for din egen leveranse og prestasjon. Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og har gode samarbeidsevner.  Du liker å jobbe med regnskapsfaget og trives med å veilede faglig kompetente medlemmer. Du har god formuleringsevne, skriftlig som muntlig. Kandidater skal etterleve Regnskap Norge sine verdier; Nysgjerrig, ansvarlig, modig og engasjert.

 

Regnskap Norge har en flat struktur hvor det er viktig å omgås og jobbe på tvers av team. Vi har en lett og hyggelig tone mellom oss og setter samhandling og verdiskapning høyt. Vi søker å gjøre hverandre gode. Som person er du fleksibel, samarbeidsorientert og pliktoppfyllende, og synes det er like viktig som oss å skape trivsel og et godt arbeidsmiljø.

Søknadsfrist: Tirsdag 23. oktober 2018. Søknader behandles fortløpende.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Capus HR Management ved Partner Kristian Lennertzen på 916 16 073 eller Researcher Nathalie Smulders på 470 83 841. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken ”Søk her”.


Til søknad
   Tilbake til Ledige stillinger

Rådgiver - Regnskap

Regnskap Norge er en profesjons- og bransjeorganisasjon som gjennom sine medlemmer hjelper bedrifter i alle bransjer med å forenkle sin økonomiske hverdag. Foreningen driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, viser muligheter, skaper endring og er en viktig politisk høringsinstans. Som ledende leverandør av kompetanseprodukter bidrar vi til medlemmer og bedrifters faglige utvikling. Regnskap Norge har 38 ansatte, kontor sentralt i Oslo sentrum og hadde en omsetning på 22 millioner i 2017.
Til søknad

Kontakt oss for en prat da vel!

Profilbilde: Nathalie Smulders

Nathalie Smulders

Research Manager

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

© 2018 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?