Tekst: Trifid strategikonsulent, bilde, sjakkbrett

Strategikonsulent - Trifid


Søknadsfrist: 29.11.2018

Jobber du i dag et av de store, etablerte konsulentselskapene og ønsker deg et mindre miljø preget av engasjement og vilje til å skape? Da er Trifid stedet for deg! 

Trifid er et nystartet selskap som leverer rådgivning og prosjektledelse innenfor grensesnittet teknologiske, forretningsmessige og organisatoriske endringer. Vi er i rask vekst, og teller i dag 24 konsulenter siden oppstart sent 2016. Vi er ikke tilfreds før vi når målet om å bli 300 ansatte på tvers av Skandinavia. For å lykkes med dette trenger vi flere sterke kollegaer med engasjement, drivkraft og et ønske om å være med å skape et nytt, norsk konsulentselskap. 

De fleste av våre konsulenter har tidligere jobbet i de store og etablerte konsulenthusene. Der har flere kjent på et ønske om mer innflytelse på egen hverdag, flatere hierarki på arbeidsplassen og mindre spisse albuer og politisk spill kollegaer imellom. Dersom du også ønsker å utfordre det etablerte, så trekker vi i samme retning! 

Vi i Trifid legger vekt på våre kjerneverdier, og ønsker at disse skal stå sterk hos alle som jobber hos oss. Disse er ærlig, modig og hel ved. Om dette er verdier du har og egenskaper du setter høyt hos dine kollegaer, er Trifid stedet for deg. 

Til vårt tjenesteområde Strategi søker vi nå flere kolleger som kan være med å utvikle og implementere konkurransedyktige strategier som skaper målbar verdi for våre kunder. 

Er dette deg? 

* Du har relevant høyere utdanning med gode resultater 

* Du har erfaring som strategisk rådgiver på store, samfunnskritiske prosjekter. 

* Du har solid teknologiforståelse. IT-breddekompetanse er ønskelig 

* Du har kompetanse innenfor prosess- og prosjektledelse 

Vi vil gjerne høre fra både fortsatt sultne, tunge seniorressurser og rådgivere som er mer i starten av karrieren. Og om ditt kjerneområde ikke er strategi, men innenfor andre rådgivningsområder, så er vi fortsatt interessert i å høre fra deg. Så ikke nøl med å ta kontakt! 

Spørsmål? Du er velkommen til å kontakte Capus v/ Per Haakon Flottorp (phf@capus.no / tlf: +47 904 78 333) eller Vivi Bull Svarva (vivi.bull@capus.no/ tlf: 99 00 16 70).


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Strategikonsulent

Til søknad
Profilbilde: Peer-Haakon Flottorp

Per Haakon Flottorp

Seniorrådgiver

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?