Er du vår nye deltidsansatt?


Søknadsfrist: Utløpt

  • Ønsker du en spennende deltidsjobb ved siden av studiet?
  • Vil du være med å identifisere de dyktigste tech.-hodene i Norge?

 

Vi er på utkikk etter nysgjerrige og driftige studenter med teknisk forståelse og innsikt.

 

HVA VIL DU GJØRE

Som rekrutteringsassistent vil du være med å kartlegge kandidatprofiler innenfor teknologi-Norge. Du vil jobbe systematisk med å identifisere og tiltrekke deg talentfulle kandidater via vår database, Linkedin og andre relevante plattformer. DU vil ha en sentral rolle i å finne riktig kandidat for våre kunder.

 

HVEM ER DU

Du er student og ønsker relevant arbeidserfaring. Du studerer gjerne teknologi eller økonomi og har et ønske om å få innblikk i hva selskaper i dag ser etter av kandidater, kunnskap og erfaring.

Og det aller viktigste: Du har stor stå på vilje, lærevillighet og god IT-teknisk forståelse.

 

HVA TILBYR VI

Som rekrutteringsassistent i Capus vil du få muligheten til å bli kjent med både store og små bedrifter. Vi jobber med kunder i en rekke ulike bransjer, både i privat og offentlig sektor. Du vil jobbe tett med research- og rådgiverteamet og din kunnskap vil ha stor verdi.

 

Arbeidsted vil være sentralt på Majorstuen.

 

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Vivi (990 01 670) eller Janne (455 14 127).

 

Vi ser frem til å bli kjent med deg!


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

IT Researcher

Capus leverer fleksible løsninger innen HR, med hovedvekt på rekruttering av ledere og spesialister. Selskapet er med sine 30 ansatte et av landets største og ledende rekrutteringsmiljøer. Konsernet HR-Gruppen, som Capus er en del av, har totalt 43 ansatte. Vår kompetanse spenner bredt, vår kundestruktur representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige etater. Capus’ organisering og metode gjør oss i stand til å løse oppdrag uavhengig av nivå, bransje og geografi. Vår størrelse gjør oss til en leveringsdyktig og forutsigbar rekrutteringspartner. Kontinuerlig fokus på kvalitet, fleksibilitet, holdninger, verdier og prosessforbedring gjør at vi oppnår vellykkede løsninger for både kunde og kandidat.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?