LEDER RESEARCH & ANALYSE


Søknadsfrist: Snarest

Rekrutteringsbransjen er i stadig endring, og vi ønsker å ivareta vårt konkurransefortrinn og realisere vårt mål om å bli Norges ledende rekrutteringsselskap. Capus har siden etableringen i 1999 utviklet seg til å bli et av landets største og mest økonomisk solide selskaper i vårt segment.

Vi har det siste året opplevd enorm vekst, og søker nå en Leder research & analyse til å lede vårt Research-team. Teamet er sentralt for at vi skal lykkes i vårt arbeid med å presentere dyktige kandidater til våre oppdragsgivere. 

 

For å lykkes i rollen må du ha tett dialog med våre partnere/rådgivere, drive operativ målstyring og sikre best mulig utvikling av ressursene på huset. Dette fordrer god forretningsforståelse og evnen til å skape tillit, respekt og fagautoritet. Du vil være en del av ledergruppen og rapportere direkte til daglig leder. Dette i tillegg til å være en sentral bidragsyter i å utvikle vår kundeportefølje og utvikle business-case til ledergruppen/styret. 

 

Vi ser for oss at dette beskriver deg:

  • Høyere utdanning og relevant erfaring
  • Teamorientert og relasjonsbyggende med et strategisk overblikk
  • Kommersielt anlagt og motiverende
  • Initiativrik og evne å sjonglere flere prosjekter samtidig
  • Stadig nysgjerrig på utviklingen i samfunnet og nye teknologiske muligheter
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, på norsk
     

Hos oss får du får du muligheten til å utfordre måten vi jobber på og bidra til at vi er godt rustet til å møte fremtidens utfordringer. Vi satser stort på ny teknologi og høster allerede gevinsten av vårt fokus på HR-tech. Du vil få et omfattende nettverk i både privat og offentlig sektor, og muligheten til å være med på å utvikle vår kompetanse, din egen arbeidshverdag og selskapets retning. Vi tilbyr selvsagt fast ansettelse og solide karrieremuligheter internt og eksternt. 


For å komme i betrakting til stillingen må du søke via linken "Søk her". Vi ser frem til å lese din søknad og CV! 


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Leder research & analyse

Capus leverer innovative og fleksible løsninger innen HR, med hovedvekt på rekruttering av ledere og spesialister. Selskapet er med sine 25 ansatte et av landets ledende og mest økonomisk solide rekrutteringsmiljøer. Vår kompetanse spenner bredt, vår kundestruktur representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige etater. Kontinuerlig fokus på kvalitet og prosessforbedring gjør at vi oppnår vellykkede løsninger for både kunde og kandidat. Capus er sertifisert i ISO 9001:2015.
Til søknad
Profilbilde: Bjoern Gjoelme

Bjørn Gjølme

Daglig leder / Partner

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?