Er du Agree2 sin nye utvikler innenfor intelligent automatisering?


Søknadsfrist:

  • Er du nyutdannet eller har 1-2 års arbeidserfaring?
  • Brenner for å finne de riktige tilnærmingene for å skape effektive prosesser?
  • Har du et ønske om å jobbe med ny teknologi tett integrert mot virksomheters sentrale forretningsområder?
  • Har du kjennskap til eksempelvis .Net, JavaScript, VBA, Python og Azure Cloud Services?

 

Da har du kommet riktig!

Agree2 er nå på jakt etter utviklere med forretningsforståelse.

 

HVA VIL DU GJØRE?

Du vil jobbe teknisk innenfor prosessoptimalisering og automatisering, hvor du vil være et bindeledd mellom teknologi og forretning. En av dine viktigste oppgaver vil være å utvikle teknologiske tiltak og konsepter knyttet til prosessforbedring. Du vil jobbe med kunder i både offentlig og privat sektor.

 

Agree2 har fokus på å være en ledende aktør når det kommer til å utnytte teknologi på en smart måte, og du vil derfor bidra inn i ulike konseptutviklingsprosjekter.

 

HVEM ER DU?

Du har en teknisk bakgrunn og gjerne utdanning innen industriell økonomi, informatikk eller lignende. Du har et par års arbeidserfaring som konsulent og/eller utvikler, men dette er ikke et krav. Du motiveres av å jobbe med ny teknologi, og ønsker en arbeidsplass med fokus på intelligent automatisering gjennom bruk av robotisering, kognitive tjenester og maskinlæring.

 

HVA TILBYR AGREE 2?

  • Et spennende selskap med faglig og sosialt fokus
  • En arbeidsplass hvor kompetanseutvikling prioriteres
  • Et stort miljø i Acando Gruppen innen bl.a. Advanced Analytics, IoT, DevOps og arkitektur som du vil jobbe tett med gjennom tverrfaglige prosjekter
  • Start up-kultur hvor din stemme vil være av betydning
  • Konkurransedyktig lønn og betingelser

 

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Per Haakon Flottorp på 904 78 333/phf@capus.no eller Janne Gustavsen på 45514127/ jg@capus.no.

Du søker på stillingen via linken "Søk her". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad.
 
Søknadsfrist: Snarest. Søknader behandles fortløpende.


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Konsulent innenfor intelligent automatisering

Agree2 er et bransjeuavhengig rådgivings- og teknologiselskap med spesialistkompetanse innen prosessoptimalisering og automatisering. Vår forretningsidé er at Agree2 skal være en etterspurt partner gjennom å kombinere kundens kunnskap og vår erfaring til å skape varig endring og økt verdi. Agree2 er et selskap i Acando Gruppen. Acando er et teknologi- og konsulentselskap som jobber med digitalisering i offentlige og private virksomheter. Med en kombinasjon av strategisk innsikt og forretningskompetanse arbeider Acando i tett partnerskap med sine kunder for å identifisere og gjennomføre virksomhetsforbedringer ved hjelp av IT og teknologi. Totalt har Acando Gruppen ca. 2000 ansatte i fem land; Norge, Sverige, Tyskland, Finland og Latvia. Konsernet er notert på Nasdaq Stockholm og hadde en omsetning på 2,4 milliarder svenske kroner i 2017. Acando har rundt 420 ansatte i Norge, fordelt på kontor i Oslo, Asker, Trondheim og Ålesund. Acando Norge består også av datterselskapene Bitvis, September BI, itch og Inventas. Her kan du lese mer om oss: www.acando.no
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?