Devoteam Fornebu Consulting søker dyktige og engasjerte prosjektledere til sitt tjenesteområde Gjennomføringsledelse


Søknadsfrist: Løpende

Trigges du av den spennende tiden vi lever i? I et stadig mer digitalisert samfunn, med ubegrensede teknologiske muligheter? Endringer skjer i dag i et hurtig tempo. Innovasjon, tilpasningsevne og endringsdyktighet har gått fra å være konkurranseparametere til å bli viktige forutsetninger for å lykkes og overleve på sikt.

Devoteam Fornebu Consulting har lang erfaring med gjennomføringsledelse som skaper verdi for kunden. Vår kompetanse og erfaring spenner gjennom hele livssyklusen av et prosjekt; fra forprosjekt og konseptfase, og til avslutning og overlevering. Vi sørger for å etablere styringsmekanismer som sikrer realisering av målene gjennom hele prosessen. Hos oss vil du jobbe i skjæringspunktet mellom forretning, IT og organisasjon, og du vil bidra i gjennomføringen av viktige og synlige prosjekter hos våre kunder, som understøtter deres strategiske mål.

Er dette deg?

  • Du har relevant høyere utdannelse
  • Du har erfaring som konsulent og/eller som prosjektleder
  • Du har erfaring med bruk av smidig arbeidsmetodikk (Scrum, Kanban e.l.) og beste praksis prosjektmetodikk
  • Du har god teknisk forståelse
  • Du behersker et nordisk språk, skriftlig og muntlig 

Vi ser etter deg som er faglig sterk, motivert og engasjert til å bidra til at våre oppdragsgivere lykkes. Du evner å tenke strategisk, og hjelpe våre oppdragsgivere med å velge riktig kurs. Du er dyktig på å bygge relasjoner og å få ting til å skje, samtidig som du evner å jobbe selvstendig og tareierskap til dine prosjekter. Vi ser etter deg som brenner for å skape forbedring og synlige resultater. Og så ønsker vi at du byr på deg selv og at du er engasjerende og motiverende for de rundt deg, fordi vi er overbevist om at motivasjon utgjør en stor forskjell.

Vi gleder oss til å motta din søknad!  


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Konsulent

Devoteam Fornebu Consulting er et av Norges ledende konsulentselskaper innenfor ledelse og forretningsrådgivning. Vi bistår i utviklings- og endringsprosesser der et fokus på samspillet mellom teknologi, mennesket og virksomhet står sterkt. Med omkring 100 konsulenter er vi et av de største rådgivnings- og konsulentmiljøene i Norge. På globalt nivå er vi omkring 5200 konsulenter. Vi holder til i nye lokaler i Oslo sentrum. Les gjerne mer på www.devoteam.no
Til søknad
Profilbilde: Peer-Haakon Flottorp

Per Haakon Flottorp

Seniorrådgiver

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?