Selvstendig og strukturert Distriktssjef med salgsansvar?


Søknadsfrist: Snarest

JFKnudtzen søker nå to dyktige Distriktssjefer for region øst og vest. Du vil da selge våre produkter og løsninger til både eksisterende og nye kunder. Du vil få jobbe med sterke merkenavn som Weidmüller, Brady, Dymo, IFM, Hummel og Rolec for å nevne noen.

 

I hovedsak vil arbeidsdagen din være ute hos kunder. Det er derfor viktig at du trives med å være på farten og å jobbe selvstendig, samtidig som du har ett sterkt team i ryggen med erfarende og dyktige kollegaer.

 

Som Distriktssjef i JFKnudtzen vil du:

  • Ha ansvar for salg og rådgivning til kunder
  • Ha oversikt over og utvikle eget distrikt
  • Videreutvikle eksisterende kunder
  • Utarbeide budsjett, mål og handlingsplaner for din kunder
  • Utarbeide, presenter og følge opp tilbud
  • Jobbe strukturert med CRM

 

Vi ser etter kvalifiserte kandidater i region Vest (Bergen, Stavanger, Ålesund) og Øst (Hedemark, Akershus, Oslo). Du vil få grundig opplæring på vårt kontor og ute hos våre leverandører, blant annet i Tyskland.

 

Er dette deg?

  • Du har teknisk utdannelse
  • Du har erfaring med operativt ute salg
  • Du er kjent med Microsoft Office verktøy
  • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne, norsk og engelsk

 

Du trives med en hektisk hverdag og i en operativ rolle som krever at man er selvstendig, resultatorientert og strukturert. Som person er du utadvendt og positivt innstilt, og med kommersiell teft og god forretningsforståelse.

 

Arbeidssted: etter nærmere avtale.

 

JFKnudtzen tilbyr konkurransedyktige betingelser, firmabil og en spennende og utviklende hverdag i et godt miljø.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Spørsmål? Du er velkommen til å kontakte Capus v/ Steinar Nilsen (sn@capus.no / 99 10 04 36) eller Maria Loftheim (ml@capus.no/48257231).

 

Vi ser frem til å lese din søknad!


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Distriktssjef

Vi skal tilby det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden gode og lønnsomme konsepter med fokus på enkle løsninger samt høy grad av presisjon i forhold til våre kunders opplevde behov. Vi skal ha engasjerte medarbeidere og høy kvalitet på alt vi gjør. JFKnudtzen AS sin totalkvalitetspolitikk er definert innenfor følgende områder: Presisjon - Engasjement - Kvalitet - Enklere Bedriften har i dag 32 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på 167,9 mil. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioritert bransjer.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?