JFKnudtzen søker nå en Salgsingeniør innenfor Industri automasjon


Søknadsfrist: Utløpt

Har du lyst til å være med å etablere nye kunderelasjoner og videreutvikle eksisterende kunder? Vi søker en selvstendig og teknisk Salgsingeniør til å selge våre produkter og løsninger innenfor Industri automasjon.

 

Du vil ha gleden av å jobbe med meget streke og etablerte merkenavn som Weidmüller, B&R-Automation og ifm electronic. Vi leverer løsninger innenfor blant annet PLS, HMI, nettverk og sensorer.

 

I hovedsak vil arbeidsdagen din være ute hos kunder. Det er derfor viktig at du trives med å være på farten og å jobbe selvstendig, samtidig som du har ett sterkt team i ryggen med erfarende og dyktige kollegaer. Du vil få grundig opplæring på vårt kontor og ute hos våre leverandører, blant annet i Tyskland.

 

Som Salgsingeniør i JFKnudtzen vil du:

  • Bedrive salg og rådgivning til nye kunder
  • Videreutvikle eksisterende kunder
  • Utarbeide budsjett, mål og handlingsplaner for din kunder
  • Utarbeide tekniske løsninger og tilbud
  • Jobbe strukturert med CRM

 

Er dette deg?

  • Du har teknisk utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller fagskole innenfor automatisering
  • Du har jobbet med salg. Det er en fordel om du har erfaring fra automasjon og aktuelle kundesegmenter
  • Du er kjent med bruk av Office verktøy

 

Du trives med en hektisk hverdag og i en operativ rolle som krever at man er selvstendig, resultatorientert og strukturert. Som person er du utadvendt og positivt innstilt, og med kommersiell teft og god forretningsforståelse.

 

JFKnudtzen tilbyr konkurransedyktige betingelser, firmabil og en spennende og utviklende hverdag i et godt miljø.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Spørsmål? Du er velkommen til å kontakte Capus v/ Steinar Nilsen (sn@capus.no / 99 10 04 36) eller Maria Loftheim (ml@capus.no/48257231).

 

Vi ser frem til å lese din søknad!


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Salgsingeniør

Vi skal tilby det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden gode og lønnsomme konsepter med fokus på enkle løsninger samt høy grad av presisjon i forhold til våre kunders opplevde behov. Vi skal ha engasjerte medarbeidere og høy kvalitet på alt vi gjør. JFKnudtzen AS sin totalkvalitetspolitikk er definert innenfor følgende områder: Presisjon - Engasjement - Kvalitet - Enklere Bedriften har i dag 32 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på 167,9 mil. Vårt hovedkontor og logistikksenter er lokalisert på Billingstad rett utenfor Oslo. Vi markedsfører og selger kvalitetsprodukter fra ledende internasjonale aktører og kan tilby kompetanse, innovative produkter og tjenester som danner grunnlag for solide konsepter tilpasset våre prioritert bransjer.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?