Manager Penetrasjonstesting


Søknadsfrist: Snarest

Manager Penetrasjonstesting

EY Cyber søker nå en erfaren rådgiver på Manager og Sr. Manager nivå til området penetrasjonstesting. Vi ser etter deg som brenner for cybersecurity og ønsker å være med og løse viktige og komplekse utfordringer innen fagfeltet. I samarbeid med engasjerte og kunnskapsrike kollegaer vil du bidra til å løse våre kunders problemstillinger gjennom spennende prosjekter. Våre kunder går gjennom store digitaliseringsprosesser, og benytter blant annet i stadig større grad Internet of Things (IoT) som introduserer nye risikotyper for virksomheten. Du vil lede cybersikkerhetsprosjekter og delta i omfattende kursing for å utvikle deg videre. EY sitt miljø innen cybersikkerhet i Norge består av 40 konsulenter som kun jobber med cyber i en avdeling på 80 medarbeidere, samt 6500 på verdensbasis og vi er i stadig vekst.

Vi søker nå en Manager for prosjekter innen penetrasjonstesting som ønsker å ta del i et dynamisk, voksende sikkerhetsmiljø som tilbyr en spennende karrierevei full av muligheter.

 
Arbeidsoppgaver

Som Manager i EY vil du være med å løse komplekse problemstillinger innen cybersecurity, inkludert utvikling av nye tjenester og verktøy på feltet. Du vil være med å bygge fagmiljøet videre sammen med dyktige og engasjerte kolleger, og ta prosjektlederrollen i både større og mindre prosjekter.

I rollen som Manager penetrasjonstesting vil du få muligheten til å bruke evnene dine på flere områder. Typiske eksempler på prosjekter er:  

  • Sikkerhetsanalyser og teknisk sikkerhets- og penetrasjonstesting av både infrastruktur og (web)applikasjoner, IoT og OT
  • Design, etablering og revisjon/analyse av komplekse, tekniske sikkerhets- og IT-miljøer, sikkerhetsarkitektur, samt kvalitets- og sikkerhetsfokuserte arkitektur- og kildekodegjennomganger 
  • Utvikling av løsninger og tjenester som EY har på sikkerhetsområdet
  • Cyber Threat Intelligence
  • Design, kvalitetssikring og rådgivning av prosesser for håndtering av cyberrisiko, blant annet prosesser for sikker utvikling, prosjektering og gjennomføring av IT-prosjekter, og risikoanalyser innen cybersecurity

 

Kvalifikasjoner for stillingen

  • Utdanning med sterke akademiske resultater, fortrinnsvis innen informatikk og cybersecurity
  • Minimun 4 års arbeidserfaring innen penetrasjonstesting, sikkerhetstesting eller lignende fagfelt
  • Interesse og erfaring med prosjektledelse
  • Sterk interesse for cybersecurity
  • Sterke analytiske evner og god evne til strukturert arbeid

 

Hva vi tilbyr
Som Manager Penetrasjonstesting i EY får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Du vil bli en del av vårt globale nettverk av spesialister innen et internasjonalt tjenesteområde, som ligger i front hva gjelder digitalisering. Vi jobber på tvers av mange tilstøtende fagfelt som organisatorisk IT sikkerhet, IT-implementering, jus, awareness og sikkerhetskultur, sikkerhetsarkitektur, IAM, HR og organisasjonsutvikling. Vi legger til rette for god opplæring, personlig utvikling og tilbakemelding, samt årlig kursing for å sikre kompetanseutvikling. Videre vil du være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst tilbyr vi gode betingelser, i et stimulerende, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Send oss din søknad snarest! Vi vurderer fortløpende. 

Ved spørsmål er du velkommen til å kontakte Magnus Mustorp på magnus.mustorp@no.ey.com eller 454 47 927. 

 


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Manager Penetrasjonstesting

Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?