Vil du jobbe med kjente merkevarer og utvikle oss til å bli den beste salgsorganisasjonen i et voksende marked?


Søknadsfrist: Utløpt

Ønsker du å jobbe med kjente merkevarer og utvikle den beste salgsorganisasjonen i et voksende marked? Vi i TINE ser nå etter en sulten og engasjert Nasjonal Salgssjef til vårt ytre salgsapparat som arbeider ut mot våre kunder i storhusholdningsmarkedet.

Din oppgave er å bidra til at TINE blir den foretrukne aktøren på storhusholdningsmarkedet og skape lønnsom vekst for både TINE og kunden. I TINE har vi en kundeorientert tilnærming der vi gjennom tett dialog skal inspirere og engasjere ved å tilby nye produkter, tjenester og løsninger. Derfor ser vi etter deg som evner å jobbe systematisk og strategisk samtidig som at du er glad i å involvere deg «der det skjer». Du liker å omgås folk, er en sterk relasjonsbygger og er opptatt av å levere av ypperst kvalitet til våre nøkkelkunder. I tillegg er du strukturert og stiller høye, men også realistiske krav til deg selv og ditt team.

TINE Partner er en spennende arbeidsgiver som har 15 000 kunder innenfor segmenter som hotell, restaurant, kantine og grossist. Derfor kan vi tilby en hverdag med stor variasjon og masse utfordringer.

Til denne rollen vil du starte som regional salgssjef for Østlandet for deretter å tre inn i rollen som nasjonal salgssjef anslagsvis August 2020. I perioden som regional salgssjef vil du ha et overordnet personalansvar for 9 dyktige selgere og etter å ha tredd inn i rollen som nasjonalsalgsjef vil man ha to regionale salgssjefer rapporterende til seg og med et overordnet ansvar for et salgsapparat på 18 ansatte. Som nasjonal salgssjef vil du i større grad ta del i ledergruppen og rapportere til salgsdirektør for TINE Partner Servering.

En del reising må påberegnes.

Arbeidsoppgaver

 • Ivareta regionale aktiviteter, representasjons- og relasjonsbyggende oppgaver overfor nøkkelkunder, regionale kjedekontakter og andre prioriterte forbindelser.
 • Koordinere, planlegge og sørge for gjennomføring av planlagte salgs- og kundeaktiviteter
 • Planlegge struktur og gjennomføring av salgsmøter og resultatsikringsmøter
 • Være løpende oppdatert på konkurransesituasjonen og muligheter i sin region
 • Sikre en effektiv betjeningsmodell som skaper lønnsom vekst for TINE
 • Lede og motivere salgskonsulentene til å skape gode relasjoner til kundene og levere gode salgsresultater
 • Sørge for god samhandling og koordinering med andre enheter i TINE Partner
 • Lede og utvikle egne medarbeidere, sikre fremtidsrettet kompetanse i avdelingen, samt medarbeidertilfredshet

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdannelse på masternivå innenfor økonomi, administrasjon, salg og markedsføring.
 • Erfaring fra B2B salg, og da helst salg ut mot Grossister og HORECA markedet med dokumenterte resultater
 • Erfaring med å lede samt ha personalansvar for et større salgsteam

Personlige egenskaper

 • Handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater
 • Er metodisk og systematisk i sin tilnærming, i tillegg evner å gjøre klare prioriteringer
 • Relasjonsbygger
 • Evner å gi team retning og inspirerer andre til å nå mål
 • Opptatt av å utvikle mennesker gjennom delegering, ansvarliggjøring og veiledning

Vi tilbyr

I TINE vil vi at våre ansatte skal utvikles og skape noe større enn seg selv - gjennom å bli tatt vare på og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i et av landets største industri-, og innovasjonsmiljø preget av mening, mestring, spennende utfordringer, samarbeid, raushet, gjensidig tillit og kompetanseutvikling

Finner du stillingen interessant? Ta gjerne kontakt med Steinar Nilsen, partner i Capus (steinar.nilsen@capus.no / 99100436), Kristian Carlstedt, researcher i Capus (kristian.carlstedt@capus.no / 45294338) eller salgsdirektør for TINE Partner Servering, Thomas Michalsen (473 77 777) for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Relevante attester og vitnemål legges ved elektronisk

TINE har besluttet å samlokalisere hovedkontoret med TINE Meieriet på Kalbakken i Oslo. Flytting er planlagt i løpet av 2019


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Nasjonal salgssjef, TINE SA

TINE Gruppa er en av Norges største næringsmiddelbedrifter og leverandør av kjente merkevarer som Jarlsberg, Norvegia, Biola, YT og TINE Yoghurt. TINE eies av 12 000 melkebønder i samvirke, og vår forretningsidé er å foredle rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Det skal vi gjøre i nært samspill mellom natur, landbruk, forbrukere og handel. TINE har meierier over hele landet i tillegg til flere norske og utenlandske hel- og deleide datterselskaper, som bl.a. Diplom-Is, Wernersson Ost i Sverige og Norseland Inc. i USA. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?