Senior Løsningsarkitekt Sikkerhet


Søknadsfrist: 08.04.2019

 

Vil du være med å gjøre en forskjell i den mest innovative og hurtigst voksende systemintegratoren i Norge?
Vi søker en senior løsningsarkitekt som skal ha ansvar for å utvikle vårt marked og forretning basert på løsninger fra ledende leverandører innen sikkerhet. Stillingen rapporterer til Direktør Nettverk og sikkerhetsløsninger.

 

DETTE BLIR DIN ROLLE
Som senior løsningsarkitekt vil du ha ansvar for utvikling av løsning- og tjeneste-portefølje, utvikling av marked og forretning. Du jobber sammen med det beste salg, presalg og tekniske teamet i bransjen og samhandler med kolleger og kunder over hele Norden. Du bør være komfortabel i kommersielle og tekniske miljøer som jobber med avanserte nettverks- og sikkerhetsløsninger.

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle løsningskonsepter tilpasset det norske markedet, og implementere disse gjennom vår organisasjon for standardisert leveranse og drift
 • Samarbeide tett med våre leverandører og søsterselskaper på tvers av landegrensene
 • Delta i anbuds- og tilbudsarbeid som ansvarlig for løsningsdesign- og beskrivelser
 • Produsere innhold som beskriver våre løsninger både for WEB, datablad og i tilbud
 • Jobbe tett sammen med andre i Presale-teamet og relevante TechLead for å sikre faglig utvikling
 • Være pådriver for kunderelaterte aktiviteter i samarbeid med produsent og vår salgs- markedsavdeling
 • Noe reisevirksomhet påregnes

Dette beskriver deg:

 • Høyere utdanning
 • Minimum 3-5 års erfaring fra tilsvarende oppgaver
 • Utpreget løsningsforståelse og stor gjennomføringsevne
 • Fleksibel, utadvendt og teamorientert
 • Et arkitekthode
 • Svært god i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, bransje- eller teknologierfaring og kommersiell drivkraft.

For å lykkes hos oss tror vi at du trives i et miljø under utvikling. I tillegg er du genuint interessert i innovasjon, nyskaping og faglig utvikling. Du kombinerer kommersiell forståelse med løsning. Du lærer raskt og er god på å formidle kunnskapen din til både kolleger og kunder på alle nivå i organisasjonen. Du må identifisere deg med våre tre viktigste verdier: ambisiøs, teamorientert og pålitelig.

Vi tilbyr:
En spennende stilling med et faglig høyt nivå og gode karriere- og utviklingsmuligheter. Du får være med på å påvirke fremtidens sikkerhetstjenester og vil arbeide tett med ledende produsenter. I NetNordic blir du en del av et dynamisk miljø i en organisasjon i rask utvikling. Vi ønsker deg velkommen inn i et arbeidsfellesskap hvor vi spiller hverandre gode, er inkluderende og teamorienterte.

Dersom du har spørsmål til stillingen er du velkommen til å kontakte Jonas Rambæk på jonas.rambaek@capus.no. Søk på stillingen ved å trykke på linken "søk på stillingen". 


Søknadsfrist: 08.april. Søknader behandles fortløpende.


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Senior Løsningsarkitekt Sikkerhet

NetNordic er en Nordisk systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kosteffektive løsninger. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har partnerskap med markedsledende produsenter og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. Vi hadde en omsetning på 1,2 milliarder i 2018, og teller cirka 300 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?