Er du Staminas nye visjonære CDO som skal lede deres digitale utvikling i de kommende år?


Søknadsfrist: Løst

Ser du digitalisering og mennesker som to like viktige spillere på samme lag? Tror du på at arbeid i et godt arbeidsmiljø er viktig for helsen vår? Tenker du at bedriftshelsebransjen har et stort potensial i den totale helse-fremtiden? Vil du være med å løfte det største selskapet i bransjen og derigjennom hele bransjen? 

Stamina Group søker Chief Digital Officer til å lede den digitale utviklingen av våre svenske og norske selskaper og deres tjenester. 

  

Hva vil vi: 

Som største aktør i det nordiske markedet ønsker vi i enda større grad å lede arbeidet med å digitalisere og effektivisere både tjenester og opplæring knyttet til våre leveranseområder, så vel som samarbeidet og kommunikasjonen med kundene våre. 

Vårt produkt er våre mennesker og deres kompetanse. Gjennom smarte digitale løsninger skal kundene få enda mer nytte av dette. 

Det skal bli enklere å bli kunde av oss. Det skal bli enklere å være kunde av oss. Det skal bli enklere å motta tjenester, kunnskap og rådgivning fra oss, og vi skal levere enda mer helhetlige tjenester og løsninger på tvers av avdelinger og fagområder. 

  

Om stillingen: 

På bakgrunn av dette søker Stamina Group nå en Chief Digital Officer (CDO) som skal være med å utvikle og implementere helhetlige digitale løsninger som både effektiviserer leveransen av tradisjonelle bedriftshelsetjenester, utvikler nye digitale løsninger og forbedre vår internt plattformer og applikasjoner, med fokus på hva som gir kundene økt verdi. 

Hvis du er vår nye CDO tror vi du er visjonær, forretningsorientert og sterk på teknologi. Vi trenger at du har faglig sterk og oppdatert kompetanse på plattformvalg, kan delta i arkitekturdiskusjoner med våre underleverandører, og ha en nøkkelrolle i å følge opp leveransene som har til hensikt å forbedre vår system- og applikasjonsportefølje. 

Vi tror du vil trigges av å være med å utvikle Stamina Group til Nordens ledende aktør innen innovative helserelaterte tjenester til bedriftsmarkedet. CDO vil ha nordisk ansvar og stor frihet til å forme den digitale agendaen til hele konsernet. Rollen er nyopprettet, rapporterer til CEO i Stamina Group (Oslo) og er del av hans toppledergruppe. 

  

Dine ansvarsområder: 

 • Identifisere, utvikle og implementere nye digitale løsninger i henhold til våre strategier og kunde- og markedsinnsikt 

 • Evaluere og effektivisere eksisterende digitale produkter/tjenester og driftssystemer 

 • Fremskaffe og analysere virksomhetskritisk informasjon gjennom virksomhetsetterretning (Business Intelligence)  

 • Ansvar for den norske og svenske IT-driftsorganisasjonen, alle digitale produkter, tjenester og utviklingsinitiativ 

 • Personalansvar for IT-leder og systemansvarlig i Norge, og IT-leder i Sverige.  

 

Sånn tror vi du er: 

 • Visjonær og engasjerende 

 • En strategisk leder, som samtidig følger opp selskapets operasjonelle mål og går inn i prosjektene 

 • En god rollemodell med høy integritet 

 • En god relasjonsbygger med evnen til å skape gode team 

 • En robust lederprofil med god gjennomføringsevne 

 • Selvstendig og ambisiøs 

 • God til å se andre og deres perspektiver, har forståelse for viktigheten av god kommunikasjon 

 • En sterk og motiverende trener eller kaptein på et lag – ikke en soloartist 

  

Dine kvalifikasjoner: 

 • Høyere relevant utdanning innen informasjonsteknologi eller business på Masternivå, 
  relevant erfaring kan veie opp for manglende utdanning 

 • Erfaring fra tilsvarende rolle i toppledergruppe

 • Flytende norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig 

  

Dette får du i Stamina: 

 • Stor mulighet til å påvirke Stamina Groups digitale satsning 

 • Stor mulighet til å påvirke Stamina Groups fremtid 

 • Stor mulighet til å påvirke bedriftshelse-bransjens fremtid 

 • Stor mulighet til å styrke den norske arbeids- og folkehelsen 

 • Hundrevis av kompetente og engasjerte kolleger som vil hverandre og selskapet godt 

 • Konkurransedyktige betingelser 

  

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Researcher, Malene Tunold på tlf: 93 28 02 95/e-post: mt@capus.no. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken "Søk her". Du skal da fylle ut et kort skjema med personalia, samt laste opp CV og søknad. 


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

CDO

Stamina Group er Nordens ledende aktør innen bedriftshelse. Konsernet består av Avonova, Sveriges nest største bedriftshelsetjeneste, og Stamina Helse, Norges største bedriftshelsetjeneste. I Norge har selskapet 550 ansatte, mer enn 50 kontorer rundt om i landet og en markedsandel på 23%. I Sverige møter våre 650 ansatte sine kunder på mer enn 120 steder og har en markedsandel på 18 %. I begge land hjelper vi arbeidsgivere å fremme helse og øke produktivitet på arbeidsplassen gjennom forebyggende helse og arbeidsmiljøarbeid. Vi drives av viljen til å skape et bærekraftig arbeidsliv med overskudd for enkeltmennesker, virksomheter og samfunnet. Med over 16 000 bedriftskunder i det svenske og norske markedet og et bredt tjenestetilbud blant annet innen HMS-rådgivning, forebyggende arbeidsmiljøarbeid, arbeidsmedisin, allmennmedisin, rehabilitering og lederutvikling, bidrar vi til realisering av vår visjon om «flere friske folk» gjennom vårt samfunnsoppdrag «bygge bærekraftige arbeidsmiljøer».
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?