Norges raskest voksende selskap innen M2M


Søknadsfrist: 25.06.19

Com4 er i sterk vekst og tok 51% av den den samlede nasjonale markedsveksten innen IoT i 2018 og 73 % i H2/2018. Selskapet har også blitt kåret til det tredje raskest voksende teknologiselskap i Norge i Deloittes rangering «Technology Fast 50».

Com4 ledes av personer som har vært sentrale i utviklingen av telekombransjen i Skandinavia og det øvrige teamet består av mennesker med teknisk spisskompetanse innenfor mobilkommunikasjon. Sammen med selskapets  kapitalsterke eiere, med fokus på teknologirettede investeringer, ligger alt til rette for at Com4 kan fortsette veksten videre.

Selskapet har kunder med IoT-enheter over hele verden og har over 400 000 IoT-enheter i nettet. Selskapet har nylig etablert seg i Sverige og Tyskland for å møte den stadig økende etterspørselen i resten av Europa. På sikt er målet å etablere flere kontorer innen EU.

All Com4s tjenesteproduksjon foregår i Norge, og som følge av sterk vekst ønsker Com4 nå å styrke den tekniske avdelingen:

Vi søker:

(Klikk deg inn på den aktuelle stillingen for å søke)

Com4 tilbyr: 

  • Spennende og utfordrende rolle
  • Et meget høyt faglig miljø
  • En banebrytende innovatør og markedsleder innen IoT/M2M kommunikasjon
  • En arbeidsplass i stadig utvikling og høyt tempo
  • Attraktive firmafordeler, med et aktivt sosialt miljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Parkering

 

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med Arne (91 13 14 14 / al@capus.no) eller Malene (93 28 02 95 / mt@capus.no).

Besøk nettsiden til Com4 for mer informasjon om selskapet: www.com4.no


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Com4 søker flere nøkkelroller innen teknologi

Com4 er en helnorsk mobiloperatør med hovedfokus på IoT-kommunikasjon. Selskapet ble startet i slutten av 2011 og er en av få aktører som opererer med eget kjernenett for mobilproduksjon i Norge. Med dedikert kjernenett og IoT plattform står Com4 posisjonert til å produsere avanserte, mobile kommunikasjonstjenester for det profesjonelle markedet. I alle ledd fra design, salg, leveranse og support, har vi kun fokus på mobil datakommunikasjon. Det gjør at våre kunder møter forståelse for sine kommunikasjonsbehov og utfordringer i hele vår verdikjede.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?