Finance Manager


Søknadsfrist: Snarest

Netcompany søker en Finance Manager til vår norske virksomhet. Stillingen er en del av den norske ledergruppen og rapporterer direkte til Country Managing Partner. Du vil lede den norske finansavdelingen, og ha det operative ansvaret. 

Viktigste ansvarsområder og oppgaver:

 • Daglig drift av kreditorer, debitorer, lønn, selskapsrettslige dokumenter, skatt mv.
 • Styring av selskapets regnskapsmessige transaksjoner iht. IFRS
 • Presentasjon av årsrapport jr. IFRS
 • Selvstendig styring av ekstern revisor
 • Løpende budsjettoppfølging
 • Ledelse av to medarbeidere
 • Være aktiv i den forretningsmessige delen av selskapet og være en god sparringspartner for øvrige ledere
 • Gjennomgå og evaluering av avdelingens resultater
 • Utarbeide utkast til budsjetter i samarbeid med øvrige i finansledergruppen og leder
 • Ledelse av administrasjonen

 

Finance managers ansvarsområder omfatter både internt og eksternt regnskap. Du skal sikre at regnskapsfunksjonen fungerer effektivt og optimalt, samt bidra til å forbedre kvaliteten i regnskapsfunksjonen og effektivisere tilknyttede prosesser. Det er også ønskelig at du skal fokusere på strategisk og forretningsmessig sparring med finansledergruppen i konsernet, her vil du rapportere til Group Finance Director og vil være en del av finansledergruppen i Europa.

 

Ønsket kandidatprofil:

Vi ser etter deg som har god gjennomføringsevne. Du motiverer dine medarbeidere og trives i et hektisk og internasjonalt miljø. For å lykkes og trives i rollen må du være resultat- og løsningsorientert, evner å tenke strategisk og ha et helhetlig tankesett, samtidig som du evner å være operasjonell. Du er dyktig på samarbeid og har evnen til å skape tillit gjennom gode relasjonsbyggende egenskaper. Videre har du en analytisk, nøyaktig og strukturert tilnærming til oppgaver og ansvarsområder.

Kvalifikasjoner:

 • Økonomisk utdannelse på siviløkonom-/masternivå, gjerne MRR
 • Minimum fem års relevant erfaring fra tilsvarende stilling eller revisjon.
 • Omfattende Excel-kunnskaper og generelt gode IT-ferdigheter
 • Erfaring med revisjon, regnskap og ligningspapirer er en fordel
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

 

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende etter fellesferien. 

 

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Capus ved partner Grete Andersen på 91 13 70 05 eller researcher Iben Aanonsen på 97 68 75 69. For å komme i betraktning til stillingen må du søke via linken «Søk på stillingen».

 


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Finance Manager

Netcompany er et internasjonalt it-konsulentselskap med over 2000 ansatte globalt. Vi leverer morgendagens løsninger i det digitale landskapet, og vår grunntanke er å jobbe sammen for å nå våre mål. Det som kjennetegner våre ansatte er at de brenner for å levere kvalitet i arbeidet de gjør, og vi vet at kvalitet henger sammen med kompetanseutvikling. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å utvikle medarbeiderne våre til de beste i bransjen gjennom et inkluderende, positivt og faglig sterkt miljø. Hos oss er din utvikling like viktig for oss som for deg. Vi drar på fagsamlinger og vi møtes i faggrupper. I tillegg har vi et eget Netcompany Academy med et tilpasset kursopplegg, et mentor program, og du får jobbet sammen med og lært av dyktige kollegaer. Netcompany ønsker å reflektere samfunnet rundt oss og vi oppfordrer derfor til en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass. Vi tror på at en mangfoldig arbeidsplass er sentral for vår suksess, og derfor er alle kvalifiserte kandidater invitert til å søke uansett kjønn, seksuell orientering, funksjonsevne, alder, religion eller etnisk bakgrunn.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?