Nord-Europas største konferansedestinasjon søker Markedskonsulent


Søknadsfrist: 12.08.2019

Oslofjord Convention Center har som ambisjon å bli en av Europas ledende konferansedestinasjoner for bedrifter og organisasjoner, samt idretts- og kulturarrangementer. De kommende årene skal Oslofjord gjennom en ambisiøs vekstfase hvor anlegget skal kommersialiseres og aktivitetsnivået mangedobles. For å bidra til den kommersielle satsningen, søker vi nå en ambisiøs og innovativ Markedskoordinator/-konsulent som skal støtte Oslofjords salgsteam på strategisk og operasjonelt nivå.

 

Er du god på å holde oversikt over mange parallelle aktiviteter og oppgaver?

 

Som Markedskoordinator/-konsulent vil du bli en del av Oslofjords salgs- og markedsteam, som i dag består av fem personer. Ditt primærfokus vil være kommunikasjon og informasjon i forbindelse med promotering av konferansesenteret og de ulike arrangementene som avholdes der. Du vil ha ansvar for å hente inn nødvendig informasjon om hva som foregår på konferansesenteret fra de ulike avdelingene internt og sy dette sammen til kreativ og informativ kommunikasjon tilpasset for ulike flater, som sosiale medier, nettsiden, nyhetsbrev og lignende.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Du bør ha minimum 2 års relevant erfaring og kjennskap til administrering av nettsider i WordPress og bedriftskontoer i sosiale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Dersom du har erfaring med andre relevante verktøy vil dette være et pluss. Om du har erfaring med grafisk design, bilderedigering, fotografering og/eller video, vil det være en fordel, men ikke et krav. Avdelingen samarbeider tett med flere kommunikasjonsbyråer og de har en grafisk designer på huset, så ditt bidrag på disse områdene vil kunne komme som et tillegg til dette.

 

Den rette personen har:

  • Strukturert arbeidsmetodikk og er selvgående
  • God teknisk forståelse og setter deg raskt inn i nye systemer for verktøy
  • Gode samarbeidsegenskaper og har en sterk serviceinnstilling, både ovenfor kunder, kollegaer og andre samarbeidspartnere

 

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å være med å bygge opp en unik destinasjon i Europa
  • En interessant og spennende hverdag
  • Konkurransedyktige betingelser for rette kandidater  

 

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Researcher, Ida Lien Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: is@capus.no.

Grunnet ferieavvikling vil søknadene bli behandlet i August.


Til søknad
   Tilbake til ledige stillinger

Markedskonsulent

Idyllisk ved fjorden i Stokke i Vestfold er byggingen av et av Europas største integrerte Convention Centers i ferd med å ferdigstilles. Oslofjord Convention Center får Europas største Convention-hotell og kombinasjonen av arenaer, overnattingskapasitet og komplette Convention- fasiliteter, en flott nybygd multisporthall, ishockeyhall og ikke minst 1600 nybygde hotellsuiter gjør den unik som arena og convention-destinasjon.
Til søknad

CAPUS AS

E-post: adm@capus.no
Telefon: 22 94 11 00

Personvernerklæring/cookies

© 2019 Capus AS

Adresse: 
Essendropsgate 3
0368 Oslo

Spørsmål?

Hva kan vi hjelpe deg med?